Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: zielon

Liczba znalezionych wiadomości: 107

  • 2014-05-26 | Komentarze: 0

    Jak rozszyfrować etykiety?

    Gazowany napój orzeźwiający? 38 łyżeczek cukru oraz sztuczne barwniki. Sok winogronowy? 11 łyżeczek cukru oraz sztuczne aromaty. Mleczny deser truskawkowy? 6,5 łyżeczki cukru oraz polepszacze smaku. Nie wierzysz? Czytaj uważnie etykiety na produktach spożywczych - radzi Fundacja BOŚ.

  • 2014-03-06 | Komentarze: 0

    Wyjątkowy deser - Lodowe SUSHI

    W czasie tegorocznych targów Exposweet na stoisku firmy Arlekino odbyły się pokazy przygotowywania lodowego sushi. Prezentacje prowadził osobiście Filippo Novelli, który jest autorem tego ciekawego projektu.

  • 2013-11-20 | Komentarze: 0

    Nordis rozdaje koszulki Stelmet Zielona Góra

    Wystarczy, że polubicie fanpage Nordis i udostępnicie info publicznie.

  • 2013-08-27 | Komentarze: 0

    Nordis Walking

    31 sierpnia o godzinie 10 w ogrodzie Botanicznym w Zielonej Górze odbędzie się impreza "NORDIS WALKING". Zgłoszenia do udziału w zabawie przyjmuje Pani Grażyna Wyczałkowska pod numerem telefonu: 509 917 799 lub na maila: zielonagora@eska.pl. Ilość miejsc ograniczona. Zapraszamy!

  • 2012-03-19 | Komentarze: 0

    Nowe lody Zielonej Budki wprost ze studia Walta Disneya

    Zielona Budka wprowadza na polski rynek nowe lody impulsowe. Cars oraz Toy Story to produkty nawiązujące do popularnych filmów animowanych ze studia Walta Disneya. Lody będą oferowane wyłącznie w dyskontach sieci Biedronka na terenie całego kraju. Zielona Budka jest jedyną firmą w Polsce oferującą lody z wizerunkami bohaterów filmów Disneya.

  • 2012-02-17 | Komentarze: 0

    Mielecka fabryka Zielonej Budki w rozbudowie

    Zielona Budka, jeden z największych producentów lodów w Polsce, rozbudowuje fabrykę położoną w SSE Europark Mielec. Dzięki inwestycji, której koszty to blisko 6 milionów euro zwiększy się roczna wydajność zakładu o ponad połowę oraz możliwe będzie wdrożenie nowych produktów. Rozbudowa zakładu produkcyjnego jest realizowana w okresie 09.2011-12.2013 r.

  • 2011-06-03 | Komentarze: 0

    Lodziarnie Häagen-Dazs przedstawiają nowe pyszne smaki lodów

    Stołeczne lodziarnie Häagen-Dazs zapraszają na pyszne sezonowe nowości! Teraz na wielbicieli oryginalnych smaków i kremowej konsystencji lodów Häagen-Dazs czekają dwie nowe propozycje: zniewalający Crème Brûlée oraz orzeźwiające połączenie zielonej herbaty z hibiskusem.

  • 2011-05-13 | Komentarze: 1

    Starbucks wprowadza rewolucyjną ofertę napojów Frappuccino®

    Z początkiem maja 2011 roku Starbucks wprowadził w swoich kawiarniach nową, rewolucyjną ofertę napojów miksowanych z lodem, Frappuccino®.

  • 2011-04-05 | Komentarze: 1

    3Dino od Martin Braun - Lodowa Premiera Roku w 3D!

    Martin Braun, światowy lider w branży cukierniczej i piekarniczej, wprowadził do sprzedaży najbardziej oczekiwany produkt lodowy roku – 3Dino. Lody imitujące skórę dinozaura stały się sensacją tegorocznych targów Expo Sweet. Tylko w kwietniu produkt dostępny będzie w zestawie z kompletem gadżetów w technice 3D. Nie są to jednak jedyne wiosenne niespodzianki od Martin Braun.

  • 2011-04-01 | Komentarze: 0

    Jubileuszowy sukces EuroGastro 2011

    Ponad 19 tysięcy zwiedzających wzięło udział w największym w Polsce wydarzeniu dla branży HoReCa - XV Międzynarodowych Targach Gastronomicznych EuroGastro 2011, które odbyły się w dniach 23-25 marca w centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie. Wśród nich znaleźli się m.in. właściciele i zarządzający restauracjami, kawiarniami, pubami, barami szybkiej obsługi, placówkami zbiorowego żywienia, firmami cateringowymi, hurtowniami czy marketami, a także kucharze i szefowie kuchni. Na stoiskach kompleksowe oferty produktów i usług dla gastronomii prezentowało 261 wystawców z 14 państw. Zwiedzający po raz pierwszy właśnie na EuroGastro mogli zapoznać się z nowościami wprowadzanymi na polski rynek. Ponadto, wydarzenie urozmaicały liczne konkursy, pokazy i mistrzostwa, podczas których wyłoniono najlepszych baristów, kucharzy czy kelnerów. Honorowy patronat nad XV edycją targów EuroGastro objął Waldemar Pawlak, Minister Gospodarki.

Strona 1 z 11
 1  2  3  4  5  6  ...  11   następna »