Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: zamra

Liczba znalezionych wiadomości: 41

  • 2014-02-19 | Komentarze: 0

    Wybieramy hurtownię mrożonek

    Mrożone owoce, warzywa, gotowe dania, ryby czy lody to produkty, które wśród konsumentów cieszą się wciąż rosnącą popularnością. Nie dziwi więc liczba dostępnych na rynku hurtowni mrożonek, odpowiadających za zaopatrzenie sklepów spożywczych w tego rodzaju produkty. Skąd jednak handlowcy mogą wiedzieć, czy wybrany dystrybutor posiada ofertę dopasowaną do ich potrzeb?

  • 2014-01-02 | Komentarze: 0

    InterCool 2014

    Międzynarodowe Targi Mrożonek, Lodów i Technik Chłodzenia

  • 2013-04-24 | Komentarze: 0

    Świat lodów, czyli krótka klasyfikacja mrożonego deseru

    Lody to nic innego jak zamrożona mieszanka produktów mlecznych (lody mleczne) bądź wody (lody wodne) z dodatkami smakowymi lub zamrażanie masy złożonej z owoców, cukru i wody (sorbet).

  • 2013-03-28 | Komentarze: 0

    Seminaria Lodziarskie 2013 zakończone!

    Seminaria Lodziarskie to doroczne spotkanie branży organizowane przez Przedsiębiorstwo Savpol, włoską firmę Fabbri oraz Firmę Miran Sp. z o.o.. Dodatkowo, w tym roku do grona organizatorów dołączył Valmar Global, będący producentem światowej klasy maszyn do produkcji lodziarskiej. Celem seminariów jest przekazywanie wiedzy oraz wymiana doświadczeń pomiędzy uczestnikami, którzy poza wiedzą mają także bogatą praktykę. Przedstawiamy podsumowanie tegorocznych Seminariów Lodziarskich.

  • 2013-01-30 | Komentarze: 0

    Rola emulgatorów przy produkcji lodów

    Olej i woda mieszają się między sobą jak ogień i woda, czyli właściwie wcale. Przynajmniej do czasu dodania emulgatora. Substancje emulsyfikujące to cząsteczki, które jednocześnie "lubią" wodę (hydrofilny) i oleje (hydrofoby). Ich użycie pozwala na dobre wymieszanie wody i oleju, z wytworzeniem stabilnej, homogennej emulsji.

  • 2013-01-29 | Komentarze: 0

    Jak zrobić wegetariańskie lody w domu

    Hannah Kaminsky, autorka i specjalistka od wegetariańskiej i wegańskiej żywności, radzi jak przygotować w domu smaczne, wegetariańskie lody.

  • 2013-01-14 | Komentarze: 0

    Lodowe nowości Algidy - podsumowanie 2012 roku

    Nowości Algidy w zeszłym roku z pewnością zostały zdominowane przez Big Milki i kampanie konkursową wymiany patyczków na lody, ale przypomnijmy sobie jakie inne produkty wprowadziła Algida na rynek w 2012 roku.

  • 2011-07-20 | Komentarze: 1

    Morze promocji, czyli wakacje z Martin Braun

    Martin Braun, lider w branży surowców cukierniczych, piekarniczych i lodziarskich, wprowadza na polski rynek kakaową polewę żelową CRISTALINE do powlekania ciast i owoców. Premiera nowego produktu jest częścią rozpoczętej letniej akcji „Morze korzyści, czyli wakacyjne promocje Martin Braun”. Tylko w czasie trwania programu Klienci mogą nabyć nowości produktowe oraz hity cukiernicze w atrakcyjnych cenach wraz z gadżetami niezbędnymi w pracy każdego cukiernika.

  • 2011-07-11 | Komentarze: 0

    Goledn Sparkle: Letnie desery pełne słońca, czyli Martin Braun dekoruje złotem

    Martin Braun, lider w branży cukierniczej i piekarniczej, po sukcesie sprzedażowym błyszczących sosów do lodów i deserów Cresco Italia*, wprowadza na polski rynek światowy hit cukierniczy: złotą pastę Golden Sparkle do dekoracji wyrobów cukierniczych. Produkt dostępny wyłącznie w ofercie Martin Braun to kolejna propozycja z linii słodkie blaski lata. Na prośbę Klientów od czerwca dostępna jest w Polsce również biała wersja czekoladowego kremu do dekoracji Covela.

  • 2011-04-20 | Komentarze: 0

    Carte d’Or dla singli

    Kilka doskonałych smaków niepowtarzalnych lodów Carte d’Or jest teraz dostępnych w wersji dla singli – w nowych, mniejszych opakowaniach 450 ml.

Strona 1 z 5
 1  2  3  4  5   następna »