Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: vending

Liczba znalezionych wiadomości: 12

  • 2012-11-12 | Komentarze: 0

    III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu, Gdańsk 5-6.02.2013

    To jedyne wydarzenie tego typu na Pomorzu. Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawców jak i odwiedzających, dlatego też III edycja targów odbędzie się w nowoczesnej, przestronnej hali – AMBER EXPO.

  • 2011-11-18 | Komentarze: 0

    FOOD-to-GO Gdańsk 2012

  • 2011-11-18 | Komentarze: 0

    FOOD-to-GO Chorzów 2012

  • 2010-12-20 | Komentarze: 0

    easyFairs FOOD-to-GO. Nowe możliwości dotarcia do klientów z branży gastronomicznej

    Na przestrzeni ostatnich lat obserwuje się spadek zainteresowania ze strony firm działających w branży spożywczej, posiadających ofertę dla gastronomii i cateringu, targami dedykowanymi branży HoReCa. Ta tendencja wynika z przekonania, iż udział w targach wymaga zaangażowania ogromnych nakładów czasu oraz stanowi spory wydatek, który nie ma szans się zwrócić. Co więcej, często spotyka się tam wyłącznie osoby przypadkowe, które przychodzą na targi aby skorzystać z bezpłatnej degustacji.

  • 2010-08-10 | Komentarze: 0

    easyFairs® FOOD-to-GO 2011 - Targi małej gastronomii, fast food i cateringu

  • 2010-08-09 | Komentarze: 0

    easyFairs® FOOD-to-GO 2011- Targi małej gastronomii, fast food i cateringu

  • 2010-04-01 | Komentarze: 0

    Otwórz z nami swoją lodziarnię

    „Świat Lodów” to firma z wieloletnią tradycją oferująca najwyższej jakości lody, wyśmienite wyroby cukiernicze, niebywałe kompozycje tortowe oraz wykwintne desery lodowe. Wykorzystując swoją znaną już markę, wdrażany jest system franczyzowy, którego celem jest stworzenie sieci lodziarni „Świat Lodów” w całej Polsce.

  • 2010-03-11 | Komentarze: 0

    Targi easyFairs® FOOD-to-GO już w maju

    Sektor fast-food i jedzenia na wynos to nie tylko szybko wydawane posiłki, często dostarczane do biura czy domu, ale ostatnio także gwarancja posiłków smacznych, przyrządzanych z wysokiej jakości produktów. Coraz więcej firm w Polsce zaczyna dostrzegać dynamiczny rozwój rynku "zdrowego jedzenia na wynos" wprowadzając nowe, dostosowane do niego produkty.

  • 2009-10-15 | Komentarze: 0

    Ekskluzywne wydarzenie dla branży gastronomicznej i producentów dań gotowych

    Sealed Air Cryovac, globalny lider w dziedzinie innowacyjnych rozwiązań opakowaniowych do żywności, będzie gospodarzem konferencji Tastemakers (czyli „smakotwórcy”) – jedynego w swoim rodzaju wydarzenia dla przedstawicieli branży gastronomicznej i producentów dań gotowych, które odbędzie się w dniach 21-22 października br. w centrum techniczno-wystawienniczym Packforum® w pobliżu paryskiego lotniska Charles de Gaulle. Tastemakers odkryje związki między wysokiej jakości kuchnią a daniami gotowymi do podania, a także najnowsze możliwości stworzone dzięki innowacyjnym opakowaniom.

  • 2009-02-23 | Komentarze: 0

    Nowy format imprez targowych w branży małej gastronomii już w Polsce

    Wszystko wskazuje na to, iż pomysł krótkich, ekonomicznych finansowo i organizowanych wg jasno określonych schematów imprez wystawienniczych podoba się polskim wystawcom. Organizatorzy trafili nie tylko z formatem imprezy, ale znaleźli także niszę w branży, która wydawała się być już dostatecznie zagospodarowana imprezami targowymi. Okazuje się bowiem, że w Polsce jest wiele firm, które ściśle związane są z branżą tzw. małej gastronomii i jedzenia na wynos.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »