Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: techno

Liczba znalezionych wiadomości: 205

  • 2018-04-19 | Komentarze: 0

    Illy i Ishida Europe - wyborna kawa na start

    Technologia naważania wielogłowicowego Ishida jest gwarantem prędkości i dokładności procesu dla dwóch formatów opakowań u jednego z najbardziej znanych producentów markowej kawy we Włoszech, firmy Illy.

  • 2018-02-06 | Komentarze: 0

    Technologia Ishida zapewnia wysoką jakość lodów klasy premium

    Systemy inspekcji X-ray oraz waga kontrolna z Ishida Europe wspomagają utrzymanie najwyższych standardów jakości dla nowej luksusowej odmiany lodów. Kontrola X-ray stanowi zabezpieczenie przed ciałami obcymi, a waga kontrolna zapewnia poprawną wagę.

  • 2015-10-23 | Komentarze: 0

    POSEZONOWA AKCJA SERWISOWA – PRZYGOTUJ SIĘ DO 2016.

    Firma REMGO-TECH przygotowała dla wszystkich Klientów promocyjną akcję przeglądów i serwisu urządzeń do produkcji, przetwarzania i przechowywania lodów.

  • 2015-02-03 | Komentarze: 0

    Seminaria lodziarskie 2015

    Już po raz kolejny Przedsiębiorstwo Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global, Miran Ice Cones organizują Seminaria Lodziarskie 2015. Dodatkowo, w tym roku do grona organizatorów dołączyły firmy Coldelite oraz ICB Tecnologie będące producentami światowej klasy maszyn branżowych.

  • 2014-06-09 | Komentarze: 0

    Smaki Świata – kolejne szkolenia w Centrum Szkoleniowym Savpol

    W Centrum Szkoleniowym Savpol w dniach 19-22.05.2014 odbył się cykl szkoleń zorganizowanych wspólnie przez Savpol oraz Fabbri.

  • 2014-04-29 | Komentarze: 0

    Katalog Vegagastro

    Profesjonalne technologie dla lodziarni!

  • 2014-04-07 | Komentarze: 0

    Relacja z warsztatów SEMPRE

    W dniach 1-2 kwietnia w siedzibie firmy Sempre w Pruszkowie odbyły się warsztaty lodziarskie organizowane przez firmę Arlekino, dystrybutora komponentów do lodów Comprital.

  • 2014-03-28 | Komentarze: 0

    Sukces rodzinnej, polskiej firmy. Lodziarnie Grycan – Lody od Pokoleń

    Wykorzystując wieloletnie doświadczenia w branży lodziarskiej, w 2004 roku Elżbieta i Zbigniew Grycanowie rozpoczęli nowy rozdział w swym biznesowym życiu – wprowadzili na rynek firmowaną własnym nazwiskiem markę: Grycan – Lody od Pokoleń. Dziś pod tym szyldem działa ponad 120 lokali, które tworzą największą w Polsce i jedną z największych w Europie rodzinnych sieci lodziarnio-kawiarni. W oparciu o wartości, leżące u podstaw dotychczasowych sukcesów, firma planuje dalszy rozwój w Polsce oraz poza jej granicami.

  • 2014-03-21 | Komentarze: 0

    Sezon lodziarski czas zacząć!

    Wiosna zbliża się wielkimi krokami. To idealny moment by zacząć przygotowania do sezonu lodziarskiego. O tym jakie są najnowsze trendy w branży można się było przekonać podczas kolejnej edycji Seminariów Lodziarskich 2014 organizowanych przez Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global oraz Miran Wafel.

  • 2014-03-10 | Komentarze: 0

    Seminaria Lodziarskie 2014 rozpoczęte

    Dziś we Wrocławiu rozpoczyna się pierwsze z cyklu Seminarium Lodziarskie organizowane przez firmę SAVPOL. Przypominamy jak zgłosić się do udziału w seminariach.

Strona 1 z 21
 1  2  3  4  5  6  ...  21   następna »