Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: super soft

Liczba znalezionych wiadomości: 4

  • 2014-02-21 | Komentarze: 0

    Jubileuszowe Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGi

    1-3 marca 2014 - najsłodsza niespodzianka Katowic!

  • 2014-02-10 | Komentarze: 0

    Aromitalia - ponad 70 lat doświadczenia w produkcji komponentów do lodów

    Aromitalia od kilku dekad jest synonimem wysokiej jakości, wygody oraz ogromnej elastyczności tworzenia wyśmienitych lodów.

  • 2011-04-01 | Komentarze: 0

    Jubileuszowy sukces EuroGastro 2011

    Ponad 19 tysięcy zwiedzających wzięło udział w największym w Polsce wydarzeniu dla branży HoReCa - XV Międzynarodowych Targach Gastronomicznych EuroGastro 2011, które odbyły się w dniach 23-25 marca w centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie. Wśród nich znaleźli się m.in. właściciele i zarządzający restauracjami, kawiarniami, pubami, barami szybkiej obsługi, placówkami zbiorowego żywienia, firmami cateringowymi, hurtowniami czy marketami, a także kucharze i szefowie kuchni. Na stoiskach kompleksowe oferty produktów i usług dla gastronomii prezentowało 261 wystawców z 14 państw. Zwiedzający po raz pierwszy właśnie na EuroGastro mogli zapoznać się z nowościami wprowadzanymi na polski rynek. Ponadto, wydarzenie urozmaicały liczne konkursy, pokazy i mistrzostwa, podczas których wyłoniono najlepszych baristów, kucharzy czy kelnerów. Honorowy patronat nad XV edycją targów EuroGastro objął Waldemar Pawlak, Minister Gospodarki.

  • 2011-05-09 | Komentarze: 0

    Koncentrat lodów w proszku Filigo

    Firma Filigo jest młodą, prężnie rozwijająca się firmą, specjalizująca się w produkcji wysokiej jakości mieszanek do lodów. Firma zadebiutowała na targach Expo Sweet 2011, gdzie zaprezentowała pełną gamę swoich produktów. W chwili obecnej firma produkuje 4 smaki mieszanki do lodów włoskich i 5 smaków do lodów typu świderek . Produkcja opiera się na bazie najwyższej jakości naturalnych składników, dzięki czemu lody mają naturalny, intensywny i niepowtarzalny smak. Koncentrat służy do bezpośredniego wytwarzania mieszanek lodowych, wystarczy dolać wodę!

Strona 1 z 1
 1