Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: standardy lodów

Liczba znalezionych wiadomości: 5

  • 2009-12-03 | Komentarze: 0

    Czy wiesz - co jesz?

    Pogorszyły się wyniki jakości mleka i mięsa oraz ich przetworów, a także miodu. Lepiej, niż w ubiegłym roku wypadła jakość ryb i przetworów rybnych – tak wskazują kontrole Inspekcji Handlowej przeprowadzone na zlecenie Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w 2009 roku

  • 2007-06-18 | Komentarze: 0

    Zielona Budka otrzymała prestiżowe wyróżnienie Polskiego Klubu Biznesu

    Srebrny medal został wręczony 10 czerwca 2007 r. podczas Pikniku Rodzinnego Akademii Polskiego Sukcesu w Zegrzu. Nagroda, corocznie przyznawane przez Kapitułę Klubu, są szczególnym wyrazem uznania oraz formą rekomendacji biznesowej dla tych, którzy skutecznością działania, czystością zasad i metod postępowania przyczyniają się do rozwoju polskiej gospodarki.

  • 2007-05-15 | Komentarze: 1

    Powstała nowa strona internetowa Zielonej Budki

    Zielona Budka intensyfikuje działania promocyjne w związku z Jubileuszem 60-lecia firmy… Powstała nowa strona internetowa Zielonej Budki.

  • 2007-03-27 | Komentarze: 1

    Fabryka Zielonej Budki- duma Specjalnej Strefy Ekonomicznej w Mielcu

    Fabryka Zielonej Budki w Mielcu, jako jedna z pierwszych fabryk produkujących lody w Polsce, wprowadziła system zapewnienia jakości HACCP i normy ISO. Najwyższa jakość i bezpieczeństwo produkcji od początku były absolutnym priorytetem Zielonej Budki S.A. Potwierdzeniem wysokich standardów jakości, higieny produkcji i bezpieczeństwa pracy w fabryce Zielonej Budki w Mielcu są certyfikaty przyznane firmie przez instytucje polskie i międzynarodowe.

  • 2001-03-03 | Komentarze: 5

    Lokalne wytwórnie nie wytrzymują konkurencji

    W ciągu roku na polskim rynku sprzedaje się lody na około miliard złotych. Prawie 70 proc. kupowanych lodów pochodzi z dużych przemysłowych wytwórni, które stać na szeroką reklamę i wyposażenie setek sklepów w firmowe zamrażarki. W ciągu 10 lat konsumpcja lodów niemal się potroiła, ale nadal jesteśmy pod tym względem w ogonie Europy, o 80 proc. za Szwecją.

Strona 1 z 1
 1