Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: stabilizator

Liczba znalezionych wiadomości: 17

  • 2014-05-26 | Komentarze: 0

    Jak rozszyfrować etykiety?

    Gazowany napój orzeźwiający? 38 łyżeczek cukru oraz sztuczne barwniki. Sok winogronowy? 11 łyżeczek cukru oraz sztuczne aromaty. Mleczny deser truskawkowy? 6,5 łyżeczki cukru oraz polepszacze smaku. Nie wierzysz? Czytaj uważnie etykiety na produktach spożywczych - radzi Fundacja BOŚ.

  • 2014-04-07 | Komentarze: 0

    Relacja z warsztatów SEMPRE

    W dniach 1-2 kwietnia w siedzibie firmy Sempre w Pruszkowie odbyły się warsztaty lodziarskie organizowane przez firmę Arlekino, dystrybutora komponentów do lodów Comprital.

  • 2014-03-07 | Komentarze: 0

    SweetTARGi 2014 – cała branża z wypiekami na policzkach!

    SweetTARGi – jedyne tak bardzo branżowe wydarzenie dla piekarzy, ciastkarzy i lodziarzy na terenie południowej Polski zakończone. Piąta, trwająca od 1 do 3 marca edycja zgromadziła ponad 100 wystawców z Austrii, Czech, Szwecji, Włoch i Polski. Prezentację targową, która objęła ponad 3 tys. m2, zobaczyło 2,6 tys. profesjonalnych odwiedzających.

  • 2014-03-06 | Komentarze: 0

    Wyjątkowy deser - Lodowe SUSHI

    W czasie tegorocznych targów Exposweet na stoisku firmy Arlekino odbyły się pokazy przygotowywania lodowego sushi. Prezentacje prowadził osobiście Filippo Novelli, który jest autorem tego ciekawego projektu.

  • 2014-03-03 | Komentarze: 0

    Nowości Comprital na Targach Expo Sweet w Warszawie

    Firma Comprital w czasie 30 lat działalności wprowadziła na rynek wiele innowacyjnych produktów, które na stałe zmieniły branżę lodziarską. Do takich rewolucyjnych nowości należały z pewnością produkty gotowe, czyli linia Speedy, integratory pozwalające na poprawę jakości gotowych lodów bez konieczności ponownego bilansowania mieszanki czy bazy bez tłuszczów roślinnych.

  • 2014-02-21 | Komentarze: 0

    Jubileuszowe Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGi

    1-3 marca 2014 - najsłodsza niespodzianka Katowic!

  • 2013-01-15 | Komentarze: 0

    Sekrety lodów Häagen-Dazs

    Marka Häagen-Dazs jest dobrze znana wielbicielom lodów niemal na całym świecie i nikomu jej przedstawiać nie trzeba. Mniej znana, a nie mniej emocjonująca niż same lody jest historia ich powstania, a kto poda znaczenie nazwy przed skończeniem artykułu – beczkę miodu albo raczej lodów.

  • 2011-07-20 | Komentarze: 1

    Morze promocji, czyli wakacje z Martin Braun

    Martin Braun, lider w branży surowców cukierniczych, piekarniczych i lodziarskich, wprowadza na polski rynek kakaową polewę żelową CRISTALINE do powlekania ciast i owoców. Premiera nowego produktu jest częścią rozpoczętej letniej akcji „Morze korzyści, czyli wakacyjne promocje Martin Braun”. Tylko w czasie trwania programu Klienci mogą nabyć nowości produktowe oraz hity cukiernicze w atrakcyjnych cenach wraz z gadżetami niezbędnymi w pracy każdego cukiernika.

  • 2011-06-13 | Komentarze: 0

    Podwójna siła orzeźwienia

    Lody to niezastąpiony deser na upalne dni, który posiada w swojej ofercie każdy lokal. Należy w swoim menu mieć jednak coś więcej by wyróżniać się na tle konkurencji. Kolorowa granita oraz mrożony, kremowy deser – to przysmaki, które podbijają zagraniczne rynki. Każdy z produktów ma duży potencjał gdyż można je przygotować na wiele sposób.

  • 2011-05-24 | Komentarze: 0

    Dobry start – pewny sukces!

    Któż z nas nie marzy o lokalu pełnym zadowolonych klientów. Doświadczenie pokazuje, że bardzo ważne jest by zapewnić różnorodność, aby każdy znalazł coś dla siebie.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »