Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: sprzeda lod

Liczba znalezionych wiadomości: 173

  • 2015-02-03 | Komentarze: 0

    Lody Bonano nie zwalniają tempa

    W tym roku kultowe już lodowe „świderki”, sprzedawane przez lodziarnie Lody Bonano będą dostępne w ponad 200 miejscach w kraju. Największa franczyzowa sieć lodziarni w Polsce nie zwalnia tempa rozwoju i otwiera kolejne punkty sprzedaży.

  • 2014-10-27 | Komentarze: 0

    Lody dla smaku nie dla ochłody

  • 2014-05-26 | Komentarze: 0

    Jak rozszyfrować etykiety?

    Gazowany napój orzeźwiający? 38 łyżeczek cukru oraz sztuczne barwniki. Sok winogronowy? 11 łyżeczek cukru oraz sztuczne aromaty. Mleczny deser truskawkowy? 6,5 łyżeczki cukru oraz polepszacze smaku. Nie wierzysz? Czytaj uważnie etykiety na produktach spożywczych - radzi Fundacja BOŚ.

  • 2014-04-07 | Komentarze: 0

    Relacja z warsztatów SEMPRE

    W dniach 1-2 kwietnia w siedzibie firmy Sempre w Pruszkowie odbyły się warsztaty lodziarskie organizowane przez firmę Arlekino, dystrybutora komponentów do lodów Comprital.

  • 2014-03-27 | Komentarze: 0

    Nowa karta i nowy smak lodów

    U progu wiosny Elżbieta, Zbigniew i Małgorzata Grycanowie zapraszają do Lodziarni Firmowych

  • 2014-03-28 | Komentarze: 0

    Sukces rodzinnej, polskiej firmy. Lodziarnie Grycan – Lody od Pokoleń

    Wykorzystując wieloletnie doświadczenia w branży lodziarskiej, w 2004 roku Elżbieta i Zbigniew Grycanowie rozpoczęli nowy rozdział w swym biznesowym życiu – wprowadzili na rynek firmowaną własnym nazwiskiem markę: Grycan – Lody od Pokoleń. Dziś pod tym szyldem działa ponad 120 lokali, które tworzą największą w Polsce i jedną z największych w Europie rodzinnych sieci lodziarnio-kawiarni. W oparciu o wartości, leżące u podstaw dotychczasowych sukcesów, firma planuje dalszy rozwój w Polsce oraz poza jej granicami.

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    Grycan: 2 nowe lodziarnie już otwarte!

    20 marca, otwarte zostały dwie kolejne lodziarnie marki Grycan – Lody od pokoleń: w Centrum Handlowym Atrium Felicity w Lublinie oraz w Galerii Amber w Kaliszu.

  • 2014-03-21 | Komentarze: 0

    Sezon lodziarski czas zacząć!

    Wiosna zbliża się wielkimi krokami. To idealny moment by zacząć przygotowania do sezonu lodziarskiego. O tym jakie są najnowsze trendy w branży można się było przekonać podczas kolejnej edycji Seminariów Lodziarskich 2014 organizowanych przez Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global oraz Miran Wafel.

  • 2014-03-18 | Komentarze: 0

    SPEEDY – lody prościej niż myślisz

    Rozpoczęcie rzemieślniczej produkcji lodów wiąże się z bardzo dużymi nakładami finansowymi i koniecznością zatrudnienia wykwalifikowanego personelu. Zdaniem pana Gianni Osti prezesa firmy Comprital S.p.A są to podstawowe przyczyny utrudniające i spowalniające rozwój lodziarni rzemieślniczych. Obecny rynek lodziarski potrzebuje rozwiązań prostych, ekonomicznych i oszczędnych, a jednocześnie dających produkt finalny wysokiej jakości.

  • 2014-03-14 | Komentarze: 0

    Giubileo - doskonałość lodów tradycyjnych

    Produkcja lodów tradycyjnych osiągnęła dziś, nie tylko w Polsce, ale właściwie na całym świecie, pewien poziom jakościowy, który można by nazwać stałym, gdyby spojrzeć na temat w szerszej perspektywie. Receptury lodziarzy są mniej lub bardziej poprawne, a konsument ma możliwość wyboru spośród produktów odróżniających się właściwie tylko smakiem i formą podania.

Strona 1 z 18
 1  2  3  4  5  6  ...  18   następna »