Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: spos

Liczba znalezionych wiadomości: 159

  • 2014-06-09 | Komentarze: 0

    Smaki Świata – kolejne szkolenia w Centrum Szkoleniowym Savpol

    W Centrum Szkoleniowym Savpol w dniach 19-22.05.2014 odbył się cykl szkoleń zorganizowanych wspólnie przez Savpol oraz Fabbri.

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Forum Managerów Jakości Branży FMCG

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Forum Managerów Jakości Branży FMCG

    Warszawa; 20-21 i 22 maja 2014 r.

  • 2014-04-07 | Komentarze: 0

    Relacja z warsztatów SEMPRE

    W dniach 1-2 kwietnia w siedzibie firmy Sempre w Pruszkowie odbyły się warsztaty lodziarskie organizowane przez firmę Arlekino, dystrybutora komponentów do lodów Comprital.

  • 2014-03-27 | Komentarze: 0

    Nowa karta i nowy smak lodów

    U progu wiosny Elżbieta, Zbigniew i Małgorzata Grycanowie zapraszają do Lodziarni Firmowych

  • 2014-03-21 | Komentarze: 0

    Sezon lodziarski czas zacząć!

    Wiosna zbliża się wielkimi krokami. To idealny moment by zacząć przygotowania do sezonu lodziarskiego. O tym jakie są najnowsze trendy w branży można się było przekonać podczas kolejnej edycji Seminariów Lodziarskich 2014 organizowanych przez Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global oraz Miran Wafel.

  • 2014-03-10 | Komentarze: 0

    Seminaria Lodziarskie 2014 rozpoczęte

    Dziś we Wrocławiu rozpoczyna się pierwsze z cyklu Seminarium Lodziarskie organizowane przez firmę SAVPOL. Przypominamy jak zgłosić się do udziału w seminariach.

  • 2014-03-18 | Komentarze: 0

    SPEEDY – lody prościej niż myślisz

    Rozpoczęcie rzemieślniczej produkcji lodów wiąże się z bardzo dużymi nakładami finansowymi i koniecznością zatrudnienia wykwalifikowanego personelu. Zdaniem pana Gianni Osti prezesa firmy Comprital S.p.A są to podstawowe przyczyny utrudniające i spowalniające rozwój lodziarni rzemieślniczych. Obecny rynek lodziarski potrzebuje rozwiązań prostych, ekonomicznych i oszczędnych, a jednocześnie dających produkt finalny wysokiej jakości.

  • 2014-03-14 | Komentarze: 0

    Giubileo - doskonałość lodów tradycyjnych

    Produkcja lodów tradycyjnych osiągnęła dziś, nie tylko w Polsce, ale właściwie na całym świecie, pewien poziom jakościowy, który można by nazwać stałym, gdyby spojrzeć na temat w szerszej perspektywie. Receptury lodziarzy są mniej lub bardziej poprawne, a konsument ma możliwość wyboru spośród produktów odróżniających się właściwie tylko smakiem i formą podania.

  • 2014-03-06 | Komentarze: 0

    Wyjątkowy deser - Lodowe SUSHI

    W czasie tegorocznych targów Exposweet na stoisku firmy Arlekino odbyły się pokazy przygotowywania lodowego sushi. Prezentacje prowadził osobiście Filippo Novelli, który jest autorem tego ciekawego projektu.

Strona 1 z 16
 1  2  3  4  5  6  ...  16   następna »