Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: smaki

Liczba znalezionych wiadomości: 139

  • 2014-06-09 | Komentarze: 0

    Smaki Świata – kolejne szkolenia w Centrum Szkoleniowym Savpol

    W Centrum Szkoleniowym Savpol w dniach 19-22.05.2014 odbył się cykl szkoleń zorganizowanych wspólnie przez Savpol oraz Fabbri.

  • 2014-04-07 | Komentarze: 0

    Rozpocznij sezon lodowy z nowymi smakami!

  • 2014-03-27 | Komentarze: 0

    Nowa karta i nowy smak lodów

    U progu wiosny Elżbieta, Zbigniew i Małgorzata Grycanowie zapraszają do Lodziarni Firmowych

  • 2014-03-21 | Komentarze: 0

    Sezon lodziarski czas zacząć!

    Wiosna zbliża się wielkimi krokami. To idealny moment by zacząć przygotowania do sezonu lodziarskiego. O tym jakie są najnowsze trendy w branży można się było przekonać podczas kolejnej edycji Seminariów Lodziarskich 2014 organizowanych przez Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global oraz Miran Wafel.

  • 2014-03-18 | Komentarze: 0

    SPEEDY – lody prościej niż myślisz

    Rozpoczęcie rzemieślniczej produkcji lodów wiąże się z bardzo dużymi nakładami finansowymi i koniecznością zatrudnienia wykwalifikowanego personelu. Zdaniem pana Gianni Osti prezesa firmy Comprital S.p.A są to podstawowe przyczyny utrudniające i spowalniające rozwój lodziarni rzemieślniczych. Obecny rynek lodziarski potrzebuje rozwiązań prostych, ekonomicznych i oszczędnych, a jednocześnie dających produkt finalny wysokiej jakości.

  • 2014-03-14 | Komentarze: 0

    Giubileo - doskonałość lodów tradycyjnych

    Produkcja lodów tradycyjnych osiągnęła dziś, nie tylko w Polsce, ale właściwie na całym świecie, pewien poziom jakościowy, który można by nazwać stałym, gdyby spojrzeć na temat w szerszej perspektywie. Receptury lodziarzy są mniej lub bardziej poprawne, a konsument ma możliwość wyboru spośród produktów odróżniających się właściwie tylko smakiem i formą podania.

  • 2014-03-12 | Komentarze: 0

    Ernst Knam - Król czekolady

    Szef, cukiernik, mistrz czekolady, urodzony w Niemczech, na stałe związał się z Włochami . Początkowo pracował z największymi szefami kuchni w znanych restauracjach, a w 1992 roku otworzył w Mediolanie własną cukiernię L’Antica.

  • 2014-03-07 | Komentarze: 0

    SweetTARGi 2014 – cała branża z wypiekami na policzkach!

    SweetTARGi – jedyne tak bardzo branżowe wydarzenie dla piekarzy, ciastkarzy i lodziarzy na terenie południowej Polski zakończone. Piąta, trwająca od 1 do 3 marca edycja zgromadziła ponad 100 wystawców z Austrii, Czech, Szwecji, Włoch i Polski. Prezentację targową, która objęła ponad 3 tys. m2, zobaczyło 2,6 tys. profesjonalnych odwiedzających.

  • 2014-03-06 | Komentarze: 0

    Wyjątkowy deser - Lodowe SUSHI

    W czasie tegorocznych targów Exposweet na stoisku firmy Arlekino odbyły się pokazy przygotowywania lodowego sushi. Prezentacje prowadził osobiście Filippo Novelli, który jest autorem tego ciekawego projektu.

  • 2014-03-03 | Komentarze: 0

    Nowości Comprital na Targach Expo Sweet w Warszawie

    Firma Comprital w czasie 30 lat działalności wprowadziła na rynek wiele innowacyjnych produktów, które na stałe zmieniły branżę lodziarską. Do takich rewolucyjnych nowości należały z pewnością produkty gotowe, czyli linia Speedy, integratory pozwalające na poprawę jakości gotowych lodów bez konieczności ponownego bilansowania mieszanki czy bazy bez tłuszczów roślinnych.

Strona 1 z 14
 1  2  3  4  5  6  ...  14   następna »