Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: samoobs

Liczba znalezionych wiadomości: 3

  • 2010-01-27 | Komentarze: 0

    „Idealny Biznes” z MAKRO Cash & Carry - nowy ogólnopolski projekt szkoleniowy dla mikro i małych przedsiębiorców

    MAKRO wprowadziło cykl ogólnopolskich, bezpłatnych szkoleń skierowanych do właścicieli i pracowników sklepów spożywczych oraz lokali gastronomicznych. Szkolenia współfinansowane z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki odbędą się w większości województw w miastach, w których zlokalizowane są hale MAKRO.

  • 2008-10-06 | Komentarze: 0

    Otwarcie pierwszego Makro Centrum Rozwoju Firm

    Makro Cash & Carry Polska otwiera pierwsze w Polsce Makro Centrum Rozwoju Firm. Zlokalizowane w nowoczesnym, przestronnym budynku w Warszawie przy hali Makro w Al. Jerozolimskich 184 oferuje niepowtarzalny w skali kraju zakres doradztwa dla firm działających w handlu detalicznym i sektorze usług gastronomiczno-hotelarskich.

  • 2006-05-15 | Komentarze: 0

    URZĄDZENIA - MINI PRZEGLĄD

    Najczęściej wykorzystywanymi urządzeniami chłodniczymi w zakładach piekarsko-cukierniczych i gastronomicznych są: szafy chłodnicze, lady, bufety, komory, zamrażarki, witryny, ochładzacze napojów i inne. Szafy chłodnicze Na rynku dostępne są różne modele szaf chłodniczych o pojemności od 100 do 300 i więcej litrów. br>Urządzenia te składają się najczęściej z komory chłodniczej, agregatu, skraplacza, parownika, obudowy oraz urządzeń instalacji regulująco-zabezpieczających. W zależności od potrzeb, w urządzeniach tych reguluje się temperaturę w granicach 0-10 °C.

Strona 1 z 1
 1