Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: punkty

Liczba znalezionych wiadomości: 13

  • 2015-02-03 | Komentarze: 0

    Lody Bonano nie zwalniają tempa

    W tym roku kultowe już lodowe „świderki”, sprzedawane przez lodziarnie Lody Bonano będą dostępne w ponad 200 miejscach w kraju. Największa franczyzowa sieć lodziarni w Polsce nie zwalnia tempa rozwoju i otwiera kolejne punkty sprzedaży.

  • 2014-02-20 | Komentarze: 0

    Lody BOLERO z Olsztyna z godłem programu „Doceń polskie”

    BOLERO PREMIUM Sp. z o.o. z Olsztyna to jeden z laureatów XI audytu żywności zorganizowanego w ramach programu „Doceń polskie”. Prestiżowy certyfikat i tytuł TOP PRODUKT przyznano Lodom BOLERO o smaku waniliowym z waflem. Honorowy patronat nad programem „Doceń polskie” sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

  • 2013-08-08 | Komentarze: 0

    SETNA ODSŁONA LODÓW BONANO

    Największa sieć franczyzowa lodziarni liczy już 100 placówek!

  • 2013-04-08 | Komentarze: 0

    MLECZNA REWIA

    XVI Targi Mleczarstwa

  • 2013-03-07 | Komentarze: 0

    Rosyjskie lody i lody w Rosji

    Lody zawsze zajmowały ważne miejsce w rosyjskiej kulturze i w życiu codziennym – przykładem niech będzie, że rosyjskie dzieci nie dostają „kieszonkowego” ale „lodowe”. Smakiem rosyjskich lodów zachwycają się wszyscy od dziesiątków lat – co jest ich tajemnicą i jak sobie radzi tamtejszy rynek spróbuje pokrótce odpowiedzieć ten artykuł.

  • 2012-06-01 | Komentarze: 0

    Wafle z niespodzianką Cono Piu

    Firma Soforek do końca roku produkty w marce Cono Piu kupowała z różnych dostępnych źródeł, pośrednicy z naszego kraju oraz z krajów ościennych. Od tego roku 2012 podpisaliśmy we Włoszech kontrakt na wyłączność oraz na bezpośrednie dostawy od producenta we Włoszech.

  • 2012-01-31 | Komentarze: 0

    Jak wypłynąć na szerokie wody gastronomicznego biznesu?

    Wraz z nadejściem wakacyjnego sezonu na całym Wybrzeżu pojawiają się nowe punkty gastronomiczne – nie brakuje wśród nich lodziarni, smażalni ryb, lokali oferujących kebab czy zapiekanki, a także sezonowych barów w których można spędzić czas sącząc drinka. Pomimo sporej liczby miejsc oferujących posiłki, wydaje się, że ich oferta jest dość jednolita, a podobną zapiekankę można zjeść i nad Bałtykiem, i pod Tatrami. Jak więc wyróżnić się nie tylko na tle lokalnej konkurencji, ale i w szerszym ujęciu?

  • 2010-04-19 | Komentarze: 0

    Światowe Targi Żywności SIAL - spotkanie profesjonalistów

    Unikalna witryna światowego rynku spożywczego i skuteczne narzędzie dla handlowców, którzy poszukują dostawców i partnerów na rynku francuskim i międzynarodowym, targi SIAL odbędą się w dniach 17-21 października 2010 w podparyskim Parku Ekspozycyjnym Paris Nord Villepinte.

  • 2010-04-01 | Komentarze: 0

    Podsumowanie Targów EuroGastro 2010

    Już po raz 14 profesjonaliści z branży HoReCa mieli okazję spotkać się na największej i najważniejszej dla nich imprezie targowej w Polsce. Szeroka oferta czołowych producentów i dostawców usług, tłumy zwiedzających, spektakularne konkursy, pokazy i spotkania merytoryczne – to wszystko sprawiło, iż EuroGastro po raz kolejny okazało się idealnym miejscem dla tych, którzy poszukują nowych, optymalnych rozwiązań dla biznesu gastronomicznego i są ciekawi kierunków, w których podąża rynek restauracyjny.

  • 2009-08-13 | Komentarze: 0

    Lody Muuucia - Sezon na łatki czas zacząć!

    Czy lody mogą być modne? Najnowsza propozycja Zielonej Budki dowodzi, że tak! Oryginalny deser na patyku Muuucia, to połączenie lodów o smaku czekoladowym i śmietankowym, ułożonych w efektowne łatki. W tym sezonie zabawna krówka od Zielonej Budki podbija serca wszystkich smakoszy lodów.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »