Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: przepis

Liczba znalezionych wiadomości: 65

  • 2014-05-26 | Komentarze: 0

    Jak rozszyfrować etykiety?

    Gazowany napój orzeźwiający? 38 łyżeczek cukru oraz sztuczne barwniki. Sok winogronowy? 11 łyżeczek cukru oraz sztuczne aromaty. Mleczny deser truskawkowy? 6,5 łyżeczki cukru oraz polepszacze smaku. Nie wierzysz? Czytaj uważnie etykiety na produktach spożywczych - radzi Fundacja BOŚ.

  • 2014-04-07 | Komentarze: 0

    Relacja z warsztatów SEMPRE

    W dniach 1-2 kwietnia w siedzibie firmy Sempre w Pruszkowie odbyły się warsztaty lodziarskie organizowane przez firmę Arlekino, dystrybutora komponentów do lodów Comprital.

  • 2014-03-27 | Komentarze: 0

    Nowa karta i nowy smak lodów

    U progu wiosny Elżbieta, Zbigniew i Małgorzata Grycanowie zapraszają do Lodziarni Firmowych

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    2 - 3 kwietnia 2014 - Warsztaty lodziarskie - "SEZON 2014"

    Arlekino i Sempre zapraszają na bezpłatne warsztaty lodziarskie: "Sezon 2014".

  • 2014-03-12 | Komentarze: 0

    Ernst Knam - Król czekolady

    Szef, cukiernik, mistrz czekolady, urodzony w Niemczech, na stałe związał się z Włochami . Początkowo pracował z największymi szefami kuchni w znanych restauracjach, a w 1992 roku otworzył w Mediolanie własną cukiernię L’Antica.

  • 2014-02-20 | Komentarze: 0

    Lody BOLERO z Olsztyna z godłem programu „Doceń polskie”

    BOLERO PREMIUM Sp. z o.o. z Olsztyna to jeden z laureatów XI audytu żywności zorganizowanego w ramach programu „Doceń polskie”. Prestiżowy certyfikat i tytuł TOP PRODUKT przyznano Lodom BOLERO o smaku waniliowym z waflem. Honorowy patronat nad programem „Doceń polskie” sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

  • 2013-12-17 | Komentarze: 0

    Seminarium dla Producentów lodów

    Tematyka: Produkcja nowoczesnych lodów z użyciem wyłącznie naturalnych składników całkowicie zrozumiałych dla konsumenta; Zagrożenia mikrobiologiczne podczas produkcji lodów; Znakowanie lodów zgodnie z nowymi przepisami prawnymi

  • 2013-12-17 | Komentarze: 0

    Seminarium dla Producentów lodów

    Tematyka: Produkcja nowoczesnych lodów z użyciem wyłącznie naturalnych składników całkowicie zrozumiałych dla konsumenta; Zagrożenia mikrobiologiczne podczas produkcji lodów; Znakowanie lodów zgodnie z nowymi przepisami prawnymi

  • 2013-12-03 | Komentarze: 0

    Obowiązki producentów branży spożywczej w świetle obowiązujących przepisów ochrony środowiska

    Seminarium towarzyszące Targom branży cukierniczej i lodziarskiej EXPO SWEET 2014

  • 2013-07-19 | Komentarze: 0

    Szkolenia z ochrony środowiska dla branży spożywczej

    W dniach 19-23 sierpnia 2013 r. w Warszawie odbędzie się cykl szkoleń dotyczący obowiązków w zakresie ochrony środowiska dla podmiotów związanych z branżą spożywczą.

Strona 1 z 7
 1  2  3  4  5  6  ...  7   następna »