Polub nas na facebooku

Wyniki wyszukiwania dla frazy: polewy

Liczba znalezionych wiadomości: 26

  • 2014-03-27 | Komentarze: 0

    Nowa karta i nowy smak lodów

    U progu wiosny Elżbieta, Zbigniew i Małgorzata Grycanowie zapraszają do Lodziarni Firmowych

  • 2014-02-28 | Komentarze: 0

    Nowości lodowe firmy Fabbri na targach Expo Sweet 2014

    Na jednych z najważniejszych targów branży cukierniczo lodziarskiej Expo Sweet 2014 odbywających się w terminie 18-20.02.2014 r. w Warszawie firma Savpol zaprezentowała nowości lodowe firmy Fabbri na nadchodzący sezon lodziarski 2014.

  • 2013-03-28 | Komentarze: 0

    Seminaria Lodziarskie 2013 zakończone!

    Seminaria Lodziarskie to doroczne spotkanie branży organizowane przez Przedsiębiorstwo Savpol, włoską firmę Fabbri oraz Firmę Miran Sp. z o.o.. Dodatkowo, w tym roku do grona organizatorów dołączył Valmar Global, będący producentem światowej klasy maszyn do produkcji lodziarskiej. Celem seminariów jest przekazywanie wiedzy oraz wymiana doświadczeń pomiędzy uczestnikami, którzy poza wiedzą mają także bogatą praktykę. Przedstawiamy podsumowanie tegorocznych Seminariów Lodziarskich.

  • 2013-03-04 | Komentarze: 0

    Nowe smaki lodów od Multi Ice

    "Lodożercy" od lat poszukują nowych wrażeń dla swych podniebień i ciężko jest ich zaskoczyć w tej materii. Bogata oferta na rynku smaków wypełniła już niemal wszystkie "nisze smakowe" i nikt nie spodziewał się zaskoczyć smakoszy lodów czymś zupełnie nowym.

  • 2012-04-11 | Komentarze: 0

    Pokaz cukierniczy - prezentacja maszyny Pastochef RTL

    Zapraszamy 25 kwietnia do siedziby Primulatora w Łomiankach na pokaz maszyny cukierniczej Carpigiani Pastochef RTL.

  • 2011-07-20 | Komentarze: 1

    Morze promocji, czyli wakacje z Martin Braun

    Martin Braun, lider w branży surowców cukierniczych, piekarniczych i lodziarskich, wprowadza na polski rynek kakaową polewę żelową CRISTALINE do powlekania ciast i owoców. Premiera nowego produktu jest częścią rozpoczętej letniej akcji „Morze korzyści, czyli wakacyjne promocje Martin Braun”. Tylko w czasie trwania programu Klienci mogą nabyć nowości produktowe oraz hity cukiernicze w atrakcyjnych cenach wraz z gadżetami niezbędnymi w pracy każdego cukiernika.

  • 2011-06-10 | Komentarze: 0

    Nowe Magnum Double Chocolate – eksplozja czekoladowości

    Intensywnie czekoladowe lody z czekoladowym sosem zatopione w dwóch warstwach polewy o czekoladowym smaku – odkryj zmysłową rozkosz czekolady w nowych lodach Magnum Double Chocolate i dołącz do grona wyznawców filozofii przyjemności.

  • 2011-04-22 | Komentarze: 0

    Nowe trendy w Polsce - MIX smaków, MIX pomysłów - JEDNO urządzenie!

    Tego lata, które według meteorologów będzie bardzo upalne, w Polsce królować będą lekkie i orzeźwiające przysmaki. Zgodnie ze światowymi trendami największym zainteresowaniem cieszą się mrożone jogurty oraz włoskie desery rodem z Sycylii – granita. Obydwa proponowane desery są proste oraz szybkie w przygotowaniu, co więcej dostępne w wielu wariantach .

  • 2011-04-18 | Komentarze: 0

    Nowy Dyrektor Sprzedaży w Martin Braun

    Robert Sokół objął stanowisko Dyrektora Sprzedaży i Marketingu w Martin Braun. Odpowiedzialny będzie za rozwój nowych kanałów sprzedaży, realizację strategii rozwoju w Polsce oraz zarządzanie siłami sprzedaży.

  • 2011-03-01 | Komentarze: 1

    Expo Sweet 2011: Martin Braun nagrodzone za 3Dino

    Martin Braun, światowy lider w branży cukierniczej i piekarniczej, został uhonorowany Laurem PPiC podczas targów Expo Sweet 2011. Koncern otrzymał prestiżową nagrodę w kategorii Hit Lodziarski za produkt 3Dino, który ma szansę stać się lodowym przebojem roku.

Strona 1 z 3
 1  2  3   następna »