Wyniki wyszukiwania dla frazy: lodow
Liczba znalezionych wiadomości: 223
-
2018-02-06 | Komentarze: 0
Technologia Ishida zapewnia wysoką jakość lodów klasy premium
Systemy inspekcji X-ray oraz waga kontrolna z Ishida Europe wspomagają utrzymanie najwyższych standardów jakości dla nowej luksusowej odmiany lodów. Kontrola X-ray stanowi zabezpieczenie przed ciałami obcymi, a waga kontrolna zapewnia poprawną wagę.
-
2015-02-03 | Komentarze: 0
Lody Bonano nie zwalniają tempa
W tym roku kultowe już lodowe „świderki”, sprzedawane przez lodziarnie Lody Bonano będą dostępne w ponad 200 miejscach w kraju. Największa franczyzowa sieć lodziarni w Polsce nie zwalnia tempa rozwoju i otwiera kolejne punkty sprzedaży.
-
2014-04-07 | Komentarze: 0
Rozpocznij sezon lodowy z nowymi smakami!
-
2014-03-27 | Komentarze: 0
Nowa karta i nowy smak lodów
U progu wiosny Elżbieta, Zbigniew i Małgorzata Grycanowie zapraszają do Lodziarni Firmowych
-
2014-03-28 | Komentarze: 0
Sukces rodzinnej, polskiej firmy. Lodziarnie Grycan – Lody od Pokoleń
Wykorzystując wieloletnie doświadczenia w branży lodziarskiej, w 2004 roku Elżbieta i Zbigniew Grycanowie rozpoczęli nowy rozdział w swym biznesowym życiu – wprowadzili na rynek firmowaną własnym nazwiskiem markę: Grycan – Lody od Pokoleń. Dziś pod tym szyldem działa ponad 120 lokali, które tworzą największą w Polsce i jedną z największych w Europie rodzinnych sieci lodziarnio-kawiarni. W oparciu o wartości, leżące u podstaw dotychczasowych sukcesów, firma planuje dalszy rozwój w Polsce oraz poza jej granicami.
-
2014-03-25 | Komentarze: 0
Grycan: 2 nowe lodziarnie już otwarte!
20 marca, otwarte zostały dwie kolejne lodziarnie marki Grycan – Lody od pokoleń: w Centrum Handlowym Atrium Felicity w Lublinie oraz w Galerii Amber w Kaliszu.
-
2014-03-14 | Komentarze: 0
Giubileo - doskonałość lodów tradycyjnych
Produkcja lodów tradycyjnych osiągnęła dziś, nie tylko w Polsce, ale właściwie na całym świecie, pewien poziom jakościowy, który można by nazwać stałym, gdyby spojrzeć na temat w szerszej perspektywie. Receptury lodziarzy są mniej lub bardziej poprawne, a konsument ma możliwość wyboru spośród produktów odróżniających się właściwie tylko smakiem i formą podania.
-
2014-03-10 | Komentarze: 0
VII Targi Lodowe - 5 kwietnia 2014
Od siedmiu lat Hurtownia Słodyczy Smakosz organizuje targi lodowe, na których producenci prezentują swoje produkty związane z tematyką lodów włoskich, lodów świderków, gofrów, naleśników i innych produktów branży piekarniczo - lodziarskiej.
-
2014-03-10 | Komentarze: 0
ATHENAEUM - niezwykle miejsce szkoleniowe w firmie Comprital S.p.A
Firma Comprital, jeden z czołowych włoskich producentów półproduktów do lodów, od lat prowadzi w swojej siedzibie w Settala kursy doszkalające lodziarzy w zakresie lodziarstwa, jak i cukiernictwa. Obecnie Comprital całkowicie zmienia Athenaeum, swoje centrum profesjonalnego kształcenia, zarówno w sensie architektonicznym, jak i merytorycznym.
-
2014-03-07 | Komentarze: 0
SweetTARGi 2014 – cała branża z wypiekami na policzkach!
SweetTARGi – jedyne tak bardzo branżowe wydarzenie dla piekarzy, ciastkarzy i lodziarzy na terenie południowej Polski zakończone. Piąta, trwająca od 1 do 3 marca edycja zgromadziła ponad 100 wystawców z Austrii, Czech, Szwecji, Włoch i Polski. Prezentację targową, która objęła ponad 3 tys. m2, zobaczyło 2,6 tys. profesjonalnych odwiedzających.