Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: jak wprowadzi

Liczba znalezionych wiadomości: 38

  • 2014-03-14 | Komentarze: 0

    Giubileo - doskonałość lodów tradycyjnych

    Produkcja lodów tradycyjnych osiągnęła dziś, nie tylko w Polsce, ale właściwie na całym świecie, pewien poziom jakościowy, który można by nazwać stałym, gdyby spojrzeć na temat w szerszej perspektywie. Receptury lodziarzy są mniej lub bardziej poprawne, a konsument ma możliwość wyboru spośród produktów odróżniających się właściwie tylko smakiem i formą podania.

  • 2014-03-03 | Komentarze: 0

    Nowości Comprital na Targach Expo Sweet w Warszawie

    Firma Comprital w czasie 30 lat działalności wprowadziła na rynek wiele innowacyjnych produktów, które na stałe zmieniły branżę lodziarską. Do takich rewolucyjnych nowości należały z pewnością produkty gotowe, czyli linia Speedy, integratory pozwalające na poprawę jakości gotowych lodów bez konieczności ponownego bilansowania mieszanki czy bazy bez tłuszczów roślinnych.

  • 2014-03-03 | Komentarze: 0

    Nowości maszynowe w ofercie firmy Savpol na rok 2014

    Firma Savpol posiada w swojej ofercie szeroką gamę maszyn dla branży lodziarskiej, piekarniczej oraz cukierniczej. W tym roku Przedsiębiorstwo Savpol wprowadziło do swojej oferty między innymi maszynę do przygotowywania tartaletek, automat do robienia mini donatów, piec wsadowy oraz nowe urządzenia do produkcji lodów firmy Valmar z serii TTi. Wszystkie nowości jak również inne urządzenia były zaprezentowane na stoisku firmy Savpol podczas Targów Expo Sweet 2014.

  • 2014-02-28 | Komentarze: 0

    Nowości lodowe firmy Fabbri na targach Expo Sweet 2014

    Na jednych z najważniejszych targów branży cukierniczo lodziarskiej Expo Sweet 2014 odbywających się w terminie 18-20.02.2014 r. w Warszawie firma Savpol zaprezentowała nowości lodowe firmy Fabbri na nadchodzący sezon lodziarski 2014.

  • 2014-02-10 | Komentarze: 4

    ICE POPS - 100% naturalne lody

    Stosunkowo młoda, ale prężnie działająca Pracownia Lodziarska Burda & Walasek wprowadziła na rynek swoje ICE POPS - lody na patyku, czy jak kto woli - lodowe lizaki.

  • 2013-09-13 | Komentarze: 0

    Lody świderki od Vegagastro

    Lody świderki od wielu lat cieszą się ogromną popularnością wśród Polaków. Niestety często jakość wytwarzanego produktu pozostawia wiele do życzenia, a lody świderki kojarzone są z lodami niskiej jakości bez wyrazistego smaku. Nasza firma jako pierwsza wychodząc naprzeciw trendom rynkowym wprowadziła świderki na bazie owoców. Lody nie muszą być kojarzone z niezdrowym, tuczącym deserem. Nasze lody to zdrowy, odżywczy i treściwy deser, który możemy zaproponować każdemu. Vegagastro we współpracy z firmą Sempre ma przyjemność przedstawić Państwu nowe rozwiązanie, które pozwoli sprostać nawet najbardziej wygórowanym oczekiwaniom i zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia. Jako jedyni jesteśmy w stanie zaoferować automaty do produkcji lodów, które dają możliwość produkcji lodów na owocach. Zapraszamy do spróbowania naturalnych lodów z kawałkami owoców, których produkcja jest możliwa wyłącznie w automatach marki Electro Freeze.

  • 2013-07-19 | Komentarze: 0

    Szkolenia z ochrony środowiska dla branży spożywczej

    W dniach 19-23 sierpnia 2013 r. w Warszawie odbędzie się cykl szkoleń dotyczący obowiązków w zakresie ochrony środowiska dla podmiotów związanych z branżą spożywczą.

  • 2013-01-31 | Komentarze: 0

    Jak uzyskać kremową konsystencję lodów?

    Jedną z technik otrzymywania lodów o wspaniałej, delikatnej i kremowej konsystencji jest zachowanie odpowiedniej ilości bąbelków powietrza w masie lodowej. Jest ona wytwarzana w temperaturze 5ºC a następnie schładzana do temperatury przechowywania, czyli -25ºC ale w trakcie tego procesu lody tracą bąbelki powietrza. Efekt ten może być w znacznym stopniu zredukowany dzięki wykorzystaniu większej ilości tłuszczu przy produkcji, ale tego na pewno nie życzy sobie klient!

  • 2013-01-14 | Komentarze: 0

    Lodowe nowości Algidy - podsumowanie 2012 roku

    Nowości Algidy w zeszłym roku z pewnością zostały zdominowane przez Big Milki i kampanie konkursową wymiany patyczków na lody, ale przypomnijmy sobie jakie inne produkty wprowadziła Algida na rynek w 2012 roku.

  • 2012-01-31 | Komentarze: 0

    Jak wypłynąć na szerokie wody gastronomicznego biznesu?

    Wraz z nadejściem wakacyjnego sezonu na całym Wybrzeżu pojawiają się nowe punkty gastronomiczne – nie brakuje wśród nich lodziarni, smażalni ryb, lokali oferujących kebab czy zapiekanki, a także sezonowych barów w których można spędzić czas sącząc drinka. Pomimo sporej liczby miejsc oferujących posiłki, wydaje się, że ich oferta jest dość jednolita, a podobną zapiekankę można zjeść i nad Bałtykiem, i pod Tatrami. Jak więc wyróżnić się nie tylko na tle lokalnej konkurencji, ale i w szerszym ujęciu?

Strona 1 z 4
 1  2  3  4   następna »