Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: historia lodow

Liczba znalezionych wiadomości: 6

  • 2011-04-22 | Komentarze: 0

    Płynna masa lodowa i granita - hit lata!

    Co raz więcej sprzedawców decyduje się na stosowanie gotowych, płynnych mas lodowych w swoich punktach gastronomicznych. Co przemawia za tym wyborem? Powodów jest kilka. Najważniejszym jest doskonały, zawsze taki sam smak lodów, które powstają z takiej mieszanki.

  • 2009-12-11 | Komentarze: 0

    Chwila wytchnienia podczas przedświątecznego zamętu z deserami lodowymi Häagen-Dazs

    Okres świąteczny ma swój nieodparty urok – śnieg za oknami, dekorowanie choinki, wybieranie podarunków dla najbliższych, całusy pod jemiołą, czas spędzany razem… Wiemy jednak, że zanim nadejdą święta i relaks w gronie najbliższych, musimy zmierzyć się z wieloma przedświątecznymi stresami: porządki, tłumy na zakupach, ciągły brak czasu dla siebie… Gdzie znaleźć chwilę wytchnienia podczas przedświątecznego zamętu?

  • 2008-10-07 | Komentarze: 0

    EASYSOL: Maszyny i urządzenia dla lodziarni

    EASYSOL SC - autoryzowany dystrybutor w Polsce firmy Frigo Gelo oferuje maszyny i urządzenia dla lodziarni. Firma gwarantuje wyposażenie na zamówienie wg wymagań klienta. Frigo Gelo obchodzi w tym roku swoje 25-LECIE (1983 - 2008).

  • 2007-05-15 | Komentarze: 1

    Powstała nowa strona internetowa Zielonej Budki

    Zielona Budka intensyfikuje działania promocyjne w związku z Jubileuszem 60-lecia firmy… Powstała nowa strona internetowa Zielonej Budki.

  • 2000-08-07 | Komentarze: 4

    Przepisy na lody domowe

    Jak pokazuje historia, lodowe specjały przygotowywano z najprostszych składników. W starożytności, począwszy od Chin, Grecji, a skończywszy na Rzymie przyrządzano lody mieszając śnieg lub rozdrobniony lód z sokami, nektarami, miodem czy kawałkami gęstego, owocowego miąższu.

  • 2000-08-07 | Komentarze: 0

    Sztuka podawania lodów

    Jak pokazuje historia, lodowe specjały przygotowywano z najprostszych składników. W starożytności, począwszy od Chin, Grecji, a skończywszy na Rzymie przyrządzano lody mieszając śnieg lub rozdrobniony lód z sokami, nektarami, miodem czy kawałkami gęstego, owocowego miąższu.

Strona 1 z 1
 1