Polub nas na facebooku

Wyniki wyszukiwania dla frazy: cukier

Liczba znalezionych wiadomości: 273

  • 2018-02-06 | Komentarze: 0

    Technologia Ishida zapewnia wysoką jakość lodów klasy premium

    Systemy inspekcji X-ray oraz waga kontrolna z Ishida Europe wspomagają utrzymanie najwyższych standardów jakości dla nowej luksusowej odmiany lodów. Kontrola X-ray stanowi zabezpieczenie przed ciałami obcymi, a waga kontrolna zapewnia poprawną wagę.

  • 2015-10-23 | Komentarze: 0

    POSEZONOWA AKCJA SERWISOWA – PRZYGOTUJ SIĘ DO 2016.

    Firma REMGO-TECH przygotowała dla wszystkich Klientów promocyjną akcję przeglądów i serwisu urządzeń do produkcji, przetwarzania i przechowywania lodów.

  • 2015-02-03 | Komentarze: 0

    Seminaria lodziarskie 2015

    Już po raz kolejny Przedsiębiorstwo Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global, Miran Ice Cones organizują Seminaria Lodziarskie 2015. Dodatkowo, w tym roku do grona organizatorów dołączyły firmy Coldelite oraz ICB Tecnologie będące producentami światowej klasy maszyn branżowych.

  • 2014-09-12 | Komentarze: 0

    Polskie eliminacje do Pucharu Świata Lodziarzy w Rimini 2016

    W dniu 8.09.2014 targi Expo Sweet podpisały oficjalną umowę z targami SIGEP (Rimini), w myśl której najbliższe Mistrzostwa Polski Lodziarzy będą jednocześnie eliminacjami do Pucharu Świata Coppa del Mondo della Gelateria w roku 2016.

  • 2014-08-07 | Komentarze: 0

    VI Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGI

  • 2014-08-07 | Komentarze: 0

    Słodkie i piekarnicze targi w Katowicach

    VI Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGi, 28 lutego – 2 marca 2015.

  • 2014-06-09 | Komentarze: 0

    Smaki Świata – kolejne szkolenia w Centrum Szkoleniowym Savpol

    W Centrum Szkoleniowym Savpol w dniach 19-22.05.2014 odbył się cykl szkoleń zorganizowanych wspólnie przez Savpol oraz Fabbri.

  • 2014-05-26 | Komentarze: 0

    Jak rozszyfrować etykiety?

    Gazowany napój orzeźwiający? 38 łyżeczek cukru oraz sztuczne barwniki. Sok winogronowy? 11 łyżeczek cukru oraz sztuczne aromaty. Mleczny deser truskawkowy? 6,5 łyżeczki cukru oraz polepszacze smaku. Nie wierzysz? Czytaj uważnie etykiety na produktach spożywczych - radzi Fundacja BOŚ.

  • 2014-04-29 | Komentarze: 0

    Katalog Vegagastro

    Profesjonalne technologie dla lodziarni!

  • 2014-04-03 | Komentarze: 0

    Moc czekoladowej pisanki

    Mistrzowskie Talenty w służbie dzieciom. Moc czekoladowej pisanki!

Strona 1 z 28
 1  2  3  4  5  6  ...  28   następna »