Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: co jest za to

Liczba znalezionych wiadomości: 317

  • 2018-04-19 | Komentarze: 0

    Illy i Ishida Europe - wyborna kawa na start

    Technologia naważania wielogłowicowego Ishida jest gwarantem prędkości i dokładności procesu dla dwóch formatów opakowań u jednego z najbardziej znanych producentów markowej kawy we Włoszech, firmy Illy.

  • 2018-02-06 | Komentarze: 0

    Technologia Ishida zapewnia wysoką jakość lodów klasy premium

    Systemy inspekcji X-ray oraz waga kontrolna z Ishida Europe wspomagają utrzymanie najwyższych standardów jakości dla nowej luksusowej odmiany lodów. Kontrola X-ray stanowi zabezpieczenie przed ciałami obcymi, a waga kontrolna zapewnia poprawną wagę.

  • 2015-02-03 | Komentarze: 0

    Lody Bonano nie zwalniają tempa

    W tym roku kultowe już lodowe „świderki”, sprzedawane przez lodziarnie Lody Bonano będą dostępne w ponad 200 miejscach w kraju. Największa franczyzowa sieć lodziarni w Polsce nie zwalnia tempa rozwoju i otwiera kolejne punkty sprzedaży.

  • 2014-06-03 | Komentarze: 0

    World of Coffee | WBC 2014 Rimini

    W dniach 10 – 12 czerwca we włoskiej miejscowości Rimini odbędzie się najważniejsza kawowa impreza w tym roku na Świecie.

  • 2014-05-26 | Komentarze: 0

    Jak rozszyfrować etykiety?

    Gazowany napój orzeźwiający? 38 łyżeczek cukru oraz sztuczne barwniki. Sok winogronowy? 11 łyżeczek cukru oraz sztuczne aromaty. Mleczny deser truskawkowy? 6,5 łyżeczki cukru oraz polepszacze smaku. Nie wierzysz? Czytaj uważnie etykiety na produktach spożywczych - radzi Fundacja BOŚ.

  • 2014-04-07 | Komentarze: 0

    Relacja z warsztatów SEMPRE

    W dniach 1-2 kwietnia w siedzibie firmy Sempre w Pruszkowie odbyły się warsztaty lodziarskie organizowane przez firmę Arlekino, dystrybutora komponentów do lodów Comprital.

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    Grycan: 2 nowe lodziarnie już otwarte!

    20 marca, otwarte zostały dwie kolejne lodziarnie marki Grycan – Lody od pokoleń: w Centrum Handlowym Atrium Felicity w Lublinie oraz w Galerii Amber w Kaliszu.

  • 2014-03-21 | Komentarze: 0

    Sezon lodziarski czas zacząć!

    Wiosna zbliża się wielkimi krokami. To idealny moment by zacząć przygotowania do sezonu lodziarskiego. O tym jakie są najnowsze trendy w branży można się było przekonać podczas kolejnej edycji Seminariów Lodziarskich 2014 organizowanych przez Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global oraz Miran Wafel.

  • 2014-03-18 | Komentarze: 0

    SPEEDY – lody prościej niż myślisz

    Rozpoczęcie rzemieślniczej produkcji lodów wiąże się z bardzo dużymi nakładami finansowymi i koniecznością zatrudnienia wykwalifikowanego personelu. Zdaniem pana Gianni Osti prezesa firmy Comprital S.p.A są to podstawowe przyczyny utrudniające i spowalniające rozwój lodziarni rzemieślniczych. Obecny rynek lodziarski potrzebuje rozwiązań prostych, ekonomicznych i oszczędnych, a jednocześnie dających produkt finalny wysokiej jakości.

  • 2014-03-14 | Komentarze: 0

    Giubileo - doskonałość lodów tradycyjnych

    Produkcja lodów tradycyjnych osiągnęła dziś, nie tylko w Polsce, ale właściwie na całym świecie, pewien poziom jakościowy, który można by nazwać stałym, gdyby spojrzeć na temat w szerszej perspektywie. Receptury lodziarzy są mniej lub bardziej poprawne, a konsument ma możliwość wyboru spośród produktów odróżniających się właściwie tylko smakiem i formą podania.

Strona 1 z 32
 1  2  3  4  5  6  ...  32   następna »