Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: bufet

Liczba znalezionych wiadomości: 5

  • 2008-04-11 | Komentarze: 0

    Sukces dwunastoletniej tradycji - Targi EuroGastro 2008

    Tegoroczna edycja Międzynarodowych Targów Gastronomiczno-Hotelarskich, które odbyły się 27-29 marca w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie, zgromadziła rekordową liczbę zwiedzających i wystawców.

  • 2008-03-11 | Komentarze: 0

    XII Międzynarodowe Targi Gastronomiczno-Hotelarskie EuroGastro 2008

    W dniach 27-29 marca 2008 w Pałacu Kultury i Nauki już po raz dwunasty odbędą się Międzynarodowe Targi Gastronomiczno-Hotelarskie EuroGastro 2008.

  • 2008-03-11 | Komentarze: 0

    XII Międzynarodowe Targi Gastronomiczno-Hotelarskie EuroGastro 2008

    27-29.03.2008r., Pałac Kultury i Nauki, Warszawa

  • 2008-03-11 | Komentarze: 0

    XII Międzynarodowe Targi Gastronomiczno-Hotelarskie EuroGastro 2008

    27-29.03.2008r., Pałac Kultury i Nauki, Warszawa

  • 2006-05-15 | Komentarze: 0

    URZĄDZENIA - MINI PRZEGLĄD

    Najczęściej wykorzystywanymi urządzeniami chłodniczymi w zakładach piekarsko-cukierniczych i gastronomicznych są: szafy chłodnicze, lady, bufety, komory, zamrażarki, witryny, ochładzacze napojów i inne. Szafy chłodnicze Na rynku dostępne są różne modele szaf chłodniczych o pojemności od 100 do 300 i więcej litrów. br>Urządzenia te składają się najczęściej z komory chłodniczej, agregatu, skraplacza, parownika, obudowy oraz urządzeń instalacji regulująco-zabezpieczających. W zależności od potrzeb, w urządzeniach tych reguluje się temperaturę w granicach 0-10 °C.

Strona 1 z 1
 1