Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: artyku

Liczba znalezionych wiadomości: 95

  • 2014-02-21 | Komentarze: 0

    Jubileuszowe Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGi

    1-3 marca 2014 - najsłodsza niespodzianka Katowic!

  • 2014-02-20 | Komentarze: 0

    Lody BOLERO z Olsztyna z godłem programu „Doceń polskie”

    BOLERO PREMIUM Sp. z o.o. z Olsztyna to jeden z laureatów XI audytu żywności zorganizowanego w ramach programu „Doceń polskie”. Prestiżowy certyfikat i tytuł TOP PRODUKT przyznano Lodom BOLERO o smaku waniliowym z waflem. Honorowy patronat nad programem „Doceń polskie” sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

  • 2014-02-19 | Komentarze: 0

    Wybieramy hurtownię mrożonek

    Mrożone owoce, warzywa, gotowe dania, ryby czy lody to produkty, które wśród konsumentów cieszą się wciąż rosnącą popularnością. Nie dziwi więc liczba dostępnych na rynku hurtowni mrożonek, odpowiadających za zaopatrzenie sklepów spożywczych w tego rodzaju produkty. Skąd jednak handlowcy mogą wiedzieć, czy wybrany dystrybutor posiada ofertę dopasowaną do ich potrzeb?

  • 2014-02-10 | Komentarze: 0

    Aromitalia - ponad 70 lat doświadczenia w produkcji komponentów do lodów

    Aromitalia od kilku dekad jest synonimem wysokiej jakości, wygody oraz ogromnej elastyczności tworzenia wyśmienitych lodów.

  • 2013-04-08 | Komentarze: 0

    MLECZNA REWIA

    XVI Targi Mleczarstwa

  • 2013-04-08 | Komentarze: 0

    BALTPIEK

    XV Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa

  • 2013-03-07 | Komentarze: 0

    Rosyjskie lody i lody w Rosji

    Lody zawsze zajmowały ważne miejsce w rosyjskiej kulturze i w życiu codziennym – przykładem niech będzie, że rosyjskie dzieci nie dostają „kieszonkowego” ale „lodowe”. Smakiem rosyjskich lodów zachwycają się wszyscy od dziesiątków lat – co jest ich tajemnicą i jak sobie radzi tamtejszy rynek spróbuje pokrótce odpowiedzieć ten artykuł.

  • 2013-01-15 | Komentarze: 0

    Sekrety lodów Häagen-Dazs

    Marka Häagen-Dazs jest dobrze znana wielbicielom lodów niemal na całym świecie i nikomu jej przedstawiać nie trzeba. Mniej znana, a nie mniej emocjonująca niż same lody jest historia ich powstania, a kto poda znaczenie nazwy przed skończeniem artykułu – beczkę miodu albo raczej lodów.

  • 2012-10-12 | Komentarze: 1

    Lody „+Plus” uzyskały certyfika „Doceń polskie”

    Waniliowe lody „+Plus” oblane czekoladą zostały uhonorowane godłem programu „Doceń polskie”. Wyróżnienie przyznano podczas VI audytu artykułów spożywczych biorących udział w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „Doceń polskie”. Certyfikacja odbyła się 4 września w Krakowie.

  • 2012-05-23 | Komentarze: 0

    Dobre czasy dla przemysłu spożywczego

    W tym roku kilkadziesiąt firm z branży spożywczej wyda na modernizację swoich zakładów około 2 mld zł. Inwestycje mają zwiększyć szanse sprzedaży na zagranicznych rynkach oraz poprawić rentowność. W tym gronie jest również Mokate. Po zakończeniu realizowanego programu rozbudowy, zdolności produkcyjne zakładów w Żorach i Ustroniu zwiększą się o około 25 proc.

Strona 1 z 10
 1  2  3  4  5  6  ...  10   następna »