Polub nas na facebooku

Wyniki wyszukiwania dla frazy: Przemyśl

Liczba znalezionych wiadomości: 23

  • 2014-03-07 | Komentarze: 0

    SweetTARGi 2014 – cała branża z wypiekami na policzkach!

    SweetTARGi – jedyne tak bardzo branżowe wydarzenie dla piekarzy, ciastkarzy i lodziarzy na terenie południowej Polski zakończone. Piąta, trwająca od 1 do 3 marca edycja zgromadziła ponad 100 wystawców z Austrii, Czech, Szwecji, Włoch i Polski. Prezentację targową, która objęła ponad 3 tys. m2, zobaczyło 2,6 tys. profesjonalnych odwiedzających.

  • 2013-08-08 | Komentarze: 0

    SETNA ODSŁONA LODÓW BONANO

    Największa sieć franczyzowa lodziarni liczy już 100 placówek!

  • 2012-05-23 | Komentarze: 0

    Dobre czasy dla przemysłu spożywczego

    W tym roku kilkadziesiąt firm z branży spożywczej wyda na modernizację swoich zakładów około 2 mld zł. Inwestycje mają zwiększyć szanse sprzedaży na zagranicznych rynkach oraz poprawić rentowność. W tym gronie jest również Mokate. Po zakończeniu realizowanego programu rozbudowy, zdolności produkcyjne zakładów w Żorach i Ustroniu zwiększą się o około 25 proc.

  • 2012-03-16 | Komentarze: 0

    Targi SweetTARG zakończone sukcesem

    Zakończyła się III edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2012. Na ponad 3 tys. powierzchni wystawienniczej mogliśmy zobaczyć ponad 70 specjalistów słodkich i piekarniczych branż, którzy prezentowali nowoczesne technologie i innowacyjne rozwiązania wykorzystywane w produkcji wyrobów i artykułów cukierniczych, lodów i wielorakiego pieczywa.

  • 2011-08-10 | Komentarze: 0

    Już za miesiąc Polagra-Food, dowiedz się więcej!

    Rozmowa z Donatą Paszkiewicz, dyrektor targów Polagra-Food i Gastro Trendy oraz Joanną Jasińską, dyrektor targów Polagra-Tech

  • 2011-07-25 | Komentarze: 0

    Nowe technologie spożywcze na wyciągnięcie ręki

    Na tegorocznych Międzynarodowych Targach Technologii Spożywczych POLAGRA-TECH blisko 300 wystawców z 19 państw zaprezentuje nowoczesne technologie dla branży mięsnej, chłodniczej, klimatyzacyjnej, grzewczej oraz spożywczej. Wystawcy zgłosili już blisko 60 nowych produktów!

  • 2011-04-28 | Komentarze: 0

    Alergeny w przemyśle spożywczym - Kontrola ryzyka, eliminacja zagrożeń, znakowanie i odpowiedzialność prawna

  • 2011-04-28 | Komentarze: 0

    Alergeny w przemyśle spożywczym

    Zapraszamy na warsztaty "Alergeny w przemyśle spożywczym - Kontrola ryzyka, eliminacja zagrożeń, znakowanie i odpowiedzialność prawna", które odbędą się 2-3 czerwca w Hotelu Le Royal Bristol w Warszawie

  • 2011-03-16 | Komentarze: 0

    Podsumowanie targów Sweettarg 2011

    W dniach od 9-11 marca odbyły się drugie Śląskie Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie Sweettarg 2011. Spotkanie to dostarczyło ciekawych informacji profesjonalistom z sektora małych i średnich przedsiębiorstw branży cukierniczej, piekarniczej i lodziarskiej.

  • 2010-07-07 | Komentarze: 0

    Więcej niż tylko Bio: handel i przemysł stawiają na odpowiedzialność za ludzi i świat

    InterMopro, InterCool, InterMeat 2010 > Pokaz specjalny “Tomorrow’s fresh world“ odzwierciedla światowe trendy > Minister Ilse Aigner obejmuje patronat > Różnorodny program wykładów na Trio Świeżości 2010

Strona 1 z 3
 1  2  3   następna »