Polub nas na facebooku

Wyniki wyszukiwania dla frazy: JOGURT

Liczba znalezionych wiadomości: 80

  • 2018-02-06 | Komentarze: 0

    Technologia Ishida zapewnia wysoką jakość lodów klasy premium

    Systemy inspekcji X-ray oraz waga kontrolna z Ishida Europe wspomagają utrzymanie najwyższych standardów jakości dla nowej luksusowej odmiany lodów. Kontrola X-ray stanowi zabezpieczenie przed ciałami obcymi, a waga kontrolna zapewnia poprawną wagę.

  • 2015-02-03 | Komentarze: 0

    Lody Bonano nie zwalniają tempa

    W tym roku kultowe już lodowe „świderki”, sprzedawane przez lodziarnie Lody Bonano będą dostępne w ponad 200 miejscach w kraju. Największa franczyzowa sieć lodziarni w Polsce nie zwalnia tempa rozwoju i otwiera kolejne punkty sprzedaży.

  • 2014-05-26 | Komentarze: 0

    Jak rozszyfrować etykiety?

    Gazowany napój orzeźwiający? 38 łyżeczek cukru oraz sztuczne barwniki. Sok winogronowy? 11 łyżeczek cukru oraz sztuczne aromaty. Mleczny deser truskawkowy? 6,5 łyżeczki cukru oraz polepszacze smaku. Nie wierzysz? Czytaj uważnie etykiety na produktach spożywczych - radzi Fundacja BOŚ.

  • 2014-04-29 | Komentarze: 0

    Katalog Vegagastro

    Profesjonalne technologie dla lodziarni!

  • 2014-03-27 | Komentarze: 0

    Nowa karta i nowy smak lodów

    U progu wiosny Elżbieta, Zbigniew i Małgorzata Grycanowie zapraszają do Lodziarni Firmowych

  • 2014-03-28 | Komentarze: 0

    Sukces rodzinnej, polskiej firmy. Lodziarnie Grycan – Lody od Pokoleń

    Wykorzystując wieloletnie doświadczenia w branży lodziarskiej, w 2004 roku Elżbieta i Zbigniew Grycanowie rozpoczęli nowy rozdział w swym biznesowym życiu – wprowadzili na rynek firmowaną własnym nazwiskiem markę: Grycan – Lody od Pokoleń. Dziś pod tym szyldem działa ponad 120 lokali, które tworzą największą w Polsce i jedną z największych w Europie rodzinnych sieci lodziarnio-kawiarni. W oparciu o wartości, leżące u podstaw dotychczasowych sukcesów, firma planuje dalszy rozwój w Polsce oraz poza jej granicami.

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    2 - 3 kwietnia 2014 - Warsztaty lodziarskie - "SEZON 2014"

    Arlekino i Sempre zapraszają na bezpłatne warsztaty lodziarskie: "Sezon 2014".

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    "Otwórz z nami lodziarnię" - warszaty Arlekino i Sempre

    Już 1-szego kwietnia odbędą się warsztaty lodziarskie organizowane przez Arlekino o Sempre - "Otworz z nami lodziarnię".

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    Grycan: 2 nowe lodziarnie już otwarte!

    20 marca, otwarte zostały dwie kolejne lodziarnie marki Grycan – Lody od pokoleń: w Centrum Handlowym Atrium Felicity w Lublinie oraz w Galerii Amber w Kaliszu.

  • 2014-03-21 | Komentarze: 0

    Sezon lodziarski czas zacząć!

    Wiosna zbliża się wielkimi krokami. To idealny moment by zacząć przygotowania do sezonu lodziarskiego. O tym jakie są najnowsze trendy w branży można się było przekonać podczas kolejnej edycji Seminariów Lodziarskich 2014 organizowanych przez Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global oraz Miran Wafel.

Strona 1 z 8
 1  2  3  4  5  6  ...  8   następna »