Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: BANANO

Liczba znalezionych wiadomości: 9

  • 2014-06-09 | Komentarze: 0

    Smaki Świata – kolejne szkolenia w Centrum Szkoleniowym Savpol

    W Centrum Szkoleniowym Savpol w dniach 19-22.05.2014 odbył się cykl szkoleń zorganizowanych wspólnie przez Savpol oraz Fabbri.

  • 2014-03-27 | Komentarze: 0

    Nowa karta i nowy smak lodów

    U progu wiosny Elżbieta, Zbigniew i Małgorzata Grycanowie zapraszają do Lodziarni Firmowych

  • 2013-04-19 | Komentarze: 0

    Nowości Nestle na 2013 rok

    Po wyjątkowo długiej zimie wreszcie wyjrzało słońce. Coraz cieplejsze dni umilą nam najnowsze produkty w ofercie lodów od Nestle. Zadowolą każdego lodomaniaka!

  • 2013-04-11 | Komentarze: 0

    LODY BONANO

    Ogólnopolska sieć lodziarni

  • 2011-04-07 | Komentarze: 1

    Lody bananowe na wiosnę 2011 od firmy ANITA

    Nadchodząca wiosna i lato będą o smaku bananowym. Takie właśnie lody od kwietnia mogą znaleźć w sklepach całym kraju wielbiciele lodów. Cezar Banana poszerza właśnie asortyment lodów firmy ANITA. Oprócz lodów bananowych w tej serii dostępne są także lody waniliowe i waniliowe z migdałami. Wszystkie lody oblane są mleczna lub gorzką czekoladą rozpływającą się w ustach.

  • 2011-03-14 | Komentarze: 0

    Nowe produkty Ice-Mastry

    Ten sezon producent lodów Ice-Mastry rozpoczął bardzo intensywnie. Na rynku pojawiły się nowe rodzajów lodów, część z nich bardzo innowacyjna.

  • 2006-07-31 | Komentarze: 1

    Nowości na rynku zagranicznym

    Firma Ben & Jerry's wprowadza nowy produkt - MilkShakes. Jest to mleczny shake w zamkniętej plastikowej butelce. Będzie on sprzedawany w trzech smakach wiśniowym, czekoladowym i bananowym.

  • 2006-07-14 | Komentarze: 0

    Włoskie Atrakcje - Mozart z lodówki

    Czołowe włoskie firmy lodziarskie podczas targów w Rimini zaprezentowały tegoroczne tendencje w lodowych smakach. Ma być zdrowo i beztłuszczowo. Bez cholesterolu, bez glutenu i dodatkowego cukru. Bazą do przygotowania lodów mają być komponenty roślinne. MEC3 lansuje „mleczko ryżowe”. Obniżoną kaloryczność lodów zapewnić ma np. zastąpienie cukru słodzikiem Splenda. Linia light jest w tym sezonie wyjątkowo rozbudowana.

  • 2006-03-30 | Komentarze: 2

    Restauracja dla alergików

    W Warszawie znajduje sie pierwsza restauracja dla alergików Oliwka. Podaje się w niej dania dla osób z alergią. Wśród posiłków znajdują się m.in. dania z makaronem, pierogi z mąki kukurydzianej, ciasto bananowe oraz lody. W restauracji obowiązuje całkowity zakaz palenia co jest zrozumiałe ze względu na jej specyficznych klientów.

Strona 1 z 1
 1