Polub nas na facebooku

Ostatnie wpisy
Nowy (gość): zamarzanie masy lodowej 2019-05-20 15:38:16
Piotr Bilka: Pare pytań na początek. 2019-05-02 12:09:51
weroniqe (gość): maszyna świdry vs amerykańskie 2019-04-25 15:31:26
miecieniek (gość): ocieranie swidra o cylinder 2019-04-08 05:25:12
Piotr Antczak: DOLCE VITA 10 DE LUXE 2019-03-16 19:06:35
Paeł35 (gość): Fast food-kebab,a lody włoskie. 2019-03-14 17:10:25
Mat: Transport Lodów 2019-03-13 11:42:23
pzakrzewski (gość): Regeneracja naprawa pomp do lodów i bitej śmietany Carpigiani 2019-01-28 02:55:48
pzakrzewski (gość): Ubijaczka carpigian ido śmietany MINI VIP WIP miniwip 2019-01-28 02:45:48
miecieniek (gość): regeneracja swidra Taylor 8751 jeden smak 2018-10-23 12:55:43
Najczęściej dyskutowane
maszyna do lodow wloskich
Lody Tajskie
Maszyna do lodów tajskich
zamarzanie masy lodowej
Kalkulator wartości odżywczych FOODCAL dla producentów żywności
  • 2019-03-18 | Komentarze: 0

    Akademickie 5 minut na obiad

    Gulasz z parówek, makaron z cukrem, czy dowolne połączenie składników, które zostały w lodówce – o kulinarnych wyczynach studentów od zawsze krążyły legendy. Wiele wskazuje na to, że te wątki już...

  • 2018-04-19 | Komentarze: 0

    Illy i Ishida Europe - wyborna kawa na start

    Technologia naważania wielogłowicowego Ishida jest gwarantem prędkości i dokładności procesu dla dwóch formatów opakowań u jednego z najbardziej znanych producentów markowej kawy we Włoszech, firmy...

Newsletter

Co miesiąc informacje branżowe, nowości w serwisie i najciekawsze oferty. Podaj adres e-mail.