Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Lody dla smaku nie dla ochłody

2014-10-27


Mieszkańcy słonecznej Italii zjadają 1/5 wszystkich lodów w Europie. I nie ma w tym zasługi łagodnego klimatu. - Włosi sięgają po lody nie dla ochłody, lecz po prostu dla smaku. Jak donoszą znawcy tematu z Italii, delikatne bolońskie lody o smaku Tiramisu bądź Panna Cotta poprawiają nastrój o każdej porze roku. Co więcej, są jednym z najmniej kalorycznych deserów. Tej jesieni także na polskim rynku pojawiła się nowość z ojczyzny lodów: Siviero Maria - prawdziwie włoskie lody z wysokogatunkowego mleka i z obłędnie smakującymi dodatkami, takimi jak orzechy z Piemontu, naturalna wanilia, czy sycylijskie pistacje. Ich intensywnie kremowy smak na długo zostaje na podniebieniu. By skosztować tych specjałów, nie musisz wybierać się do włoskiej lodziarni. Siviero Maria dostępne są w pudełkach 500ml i 1l, w sprzedaży sieci Piotr i Paweł.



Źródło: Juicy Marketing