Polub nas na facebooku

FOOD-to-GO Chorzów 2012

2011-11-18

Data rozpoczęcia: 2012-04-18
Data zakończenia: 2012-04-19
Miejsce: Chorzów

IV TARGI DLA GASTRONOMII, LODZIARNII, PIZZERII, BARÓW SZYBKIEJ OBSŁUGI I CATERINGU

Miejsce:
Hala Kapelusz
Aleja Różana 2
41-501 Chorzów

Godziny otwarcia:
Środa, 18 kwietnia 2012 r.: 9:30-16:30
Czwartek, 19 kwietnia 2012 r.: 9:30-15:00

PROFIL WYSTAWCÓW:

• Wyposażenie barów szybkiej obsługi, snack-barów, lunch barów, grill barów, pizzerii.
• Wyposażenie punktów małej gastronomii, kafeterii, barów koktajlowych, gastronomii na stacjach benzynowych.
• Systemy dystrybucji przekąsek i napojów, maszyny vendingowe, dystrybutory napojów.
• Maszyny pakujące i opakowania dla dań na wynos, opakowania na kanapki i napoje, opakowania jednorazowe, sztućce, serwetki, etykiety.
• Produkty i półprodukty spożywcze: pieczywo, wędliny, mięsa, nabiał, produkty garmażeryjne i mrożonki.
• Dodatki do dań: keczupy, musztardy, majonezy, sosy, dresingi, przyprawy.
• Dania gotowe i napoje.
• Rozwiązania informatyczne, organizacyjne, doradztwo.
• Systemy i rozwiązania cateringowe.
• Środki higieny, systemy utrzymania czystości.
• Mobilna gastronomia.
• Sieci franczyzowe barów, pizzerii, kawiarni i restauracji Fast casual i „take away”.

PROFIL ODWIEDZAJĄCYCH

• Właściciele i ajenci punktów małej gastronomii, pizzerii, fast-food, restauracji typu „Take away”, lunch barów, barów kanapkowych, barów sałatkowych, kafeterii, kebab barów, sushi barów, barów mlecznych.
• Dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów sieci barów fast-food, restauracji fast casual, pizzerii, kafeterii, barów sałatkowych.
• Dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów firm cateringowych, firm organizujących gastronomię na imprezach masowych, sieci dostarczających „jedzenie na telefon”.
• Przedstawiciele sieci stacji benzynowych zajmujący się gastronomią; właściciele i ajenci stacji benzynowych.
• Przedstawiciele dystrybutorów i hurtowni gastronomicznych.
• Operatorzy vendingowi; zarządcy kompleksów biurowych, uczelni, szpitali, hoteli, hosteli, dworców i lotnisk.
• Osoby planujące rozpoczęcie działalności w gastronomii samodzielnie lub w ramach sieci franczyzowej.

www.easyfairs.pl/ftg-chorzow2012





Targi z kraju

VI Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGI

Data rozpoczęcia: 2015-02-28
Data zakończenia: 2015-03-02

SweetTARGI 2014

Data rozpoczęcia: 2014-03-01
Data zakończenia: 2014-03-03

EXPO SWEET 2014

Data rozpoczęcia: 2014-02-18
Data zakończenia: 2014-02-20

FOOD-to-GO 2014

Data rozpoczęcia: 2014-02-05
Data zakończenia: 2014-02-06

BAKEPOL 2013

Data rozpoczęcia: 2013-09-07
Data zakończenia: 2013-09-10

MLECZNA REWIA

Data rozpoczęcia: 2013-05-22
Data zakończenia: 2013-05-24

BALTPIEK

Data rozpoczęcia: 2013-05-22
Data zakończenia: 2013-05-24

IV edycja Targów SweetTARG w Katowicach - 3-5 marzec 2013

Data rozpoczęcia: 2013-03-03 12:26:00
Data zakończenia: 2013-03-05 12:26:00

W 2013 odbędzie się już piąta edycja targów Expo Sweet

Data rozpoczęcia: 2013-02-19 08:11:00
Data zakończenia: 2013-02-21 08:11:00

III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu, Gdańsk 5-6.02.2013

Data rozpoczęcia: 2013-02-05 10:00:00
Data zakończenia: 2013-02-06 16:00:00