Polub nas na facebooku

Szukaj ofert



Oferta sprzedaży

Temperówka do czekolady Bilait Aya K6 Digital | oblewarka | czekoladziarka do lodów

Cena netto: nie podano


Opis oferty

Temperówka do czekolady Bilait

model: Aya K6 Digital

Maszyna do topienia czekolady jest niezbędnym urządzeniem przy produkcji pralin, batonów, czekolad i wyrobów czekoladowych. Profesjonalne urządzenie do obróbki czekolady służy również do polewania ciepłą czekoladą lodów, ciastek i deserów. Zaletą tego urządzenia jest wszechstronność, zaawansowana technologia i duża wydajność. To kompaktowe urządzenie idealnie nadaje się do lodziarni, kawiarni oraz cukierni. Doskonały stosunek jakości do ceny!

Praktyczna fontanna czekoladowa. Modny atrakcyjny design i zapach prawdziwej czekolady przykuwa uwagę potencjalnych klientów. Model ten jest niezwykle trwały i wytrzymały dzięki korpusowi ze stali nierdzewnej. Temperówka wyposażona jest w dwa wewnętrzne silniki do mieszania czekolady oraz wszystkie niezbędne elementy, aby umożliwić bezproblemową i ciągłą pracę. Dodatkowo maszyna posiada tryb nocny, który można aktywować za pomocą naciśnięcia jednego przycisku. Po naciśnięciu maszyna odwraca kierunek obrotów ślimaka w celu wciągnięcia całej czekolady z powrotem do miski, ułatwiając w ten sposób ponowne uruchomienie maszyny następnego dnia rano. Dzięki temu czekolada utrzymuje świeżość bez utraty właściwości.

Wymiary i waga:

- Długość: 46 cm

- Szerokość: 36 cm

- Wysokość całkowita: 80,5 cm

- Średnica miski: 20 cm

- Długość rury wyjściowej: 38,5 cm

- Waga urządzenia: 40 kg

- Pojemność zbiornika na czekoladę: 6 kg

- Materiał korpusu: stal nierdzewna

Zasilanie:

- 1 kW 230 V 50/60 Hz

Czas na rozpuszczenie czekolady i uzyskanie efektu czekoladowej fontanny:

– 1 godzina zaczynając od stałych kawałków czekolady

– Kilka sekund, jeśli maszyna była w trybie czuwania

- 4,3-calowy ekran dotykowy z wbudowanym programem wielofunkcyjnym:

- 2 tryby pracy: Ręczny i Czuwanie

- Elektroniczne dozowanie

- Zarządzanie temperaturą

- Możliwość zdalnego sterowania

- Bezpieczniki bezpieczeństwa na głównych podzespołach

- Falownik do zmiany kierunku czekolady

- Pedał do zatrzymania wypływu czekolady

- Dwa silniki jednofazowe, dwa reduktory

- Wyjmowany ślimak ze stali nierdzewnej

System grzewczy:

- Jeden element grzejny do podgrzewania miski

- Drugi element grzejny do podgrzewania ślimaka

- Adapter USB Wi-Fi do połączenia z urządzeniem mobilnym (pakiet Aya 4.0); Tablet z instrukcją obsługi i filmem instruktażowym

- Dwie sondy PT 100. Czujniki temperatury umieszczone w zbiorniku oraz rurze wyjściowej (ślimak)

WWW.BILAIT.PL 🧁🔍

Szczegóły oferty

  • Dodano: 2022-01-01
  • Ważne do: Oferta archiwalna
  • Stan: Nowy
  • Miejsce produkcji: Włochy
  • Marka: Bilait
  • Zdolności wytwórcze: www.bilait.pl
  • Cena netto: nie podano

Liczba wyświetleń: 607