Oferta sprzedaży
Temperówka do czekolady Bilait ADAM K24 wydajność 24 kg
Bilait Polska
Osoba kontaktowa: Bilait Polska
Ulica: Powiśle 25
Kod pocztowy: 27-600
Miasto: Sandomierz
Województwo: Świętokrzyskie
Kraj: Poland
Opis oferty
Temperówka do czekolady Adam K24 ma pojemność 24 kg, dzięki czemu idealnie nadaje się do średnich i dużych cukierni, sklepów z czekoladą i restauracji. Adam K24 jest kompaktowy i wytrzymały. Wszystkie funkcje zarządzania operacyjnego są kontrolowane z panelu sterowania, gdzie użytkownik może precyzyjnie regulować temperatury topnienia, elektroniczne dozowanie oraz aktywację/dezaktywację stołu wibracyjnego. Oprócz tego, że jest bezpieczna i wszechstronna, ta maszyna jest również niezwykle ergonomiczna.
Dane techniczne:
Wymiary: Długość 75 cm, Szerokość 81.5 cm, Wysokość całkowita 145.2 cm
Średnica miski: 40 cm
Szerokość stołu wibracyjnego: 52.5 cm
Waga: 158 kg
Pojemność miski: 24 kg
Materiał obudowy: stal nierdzewna
Zasilanie: 2.7 kW 230V - 50/60 Hz
Czas pracy: Czas topienia: 1 godzina 15/30 minut
Produkcja godzinowa: 40kg
Stół wibracyjny: Dwa uchwyty na formy. Podgrzewana wbudowana kratka
Funkcje: Ekran dotykowy 4.3 cala z wbudowanym programem wielofunkcyjnym. Zarządzanie temperaturą, mieszaniem, pompą i chłodzeniem. Zautomatyzowane sterowanie poziomem wibracji i ogrzewaniem stołu wibracyjnego.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą:
WWW.BILAIT.PL 🧁🔍
Szczegóły oferty
- Dodano: 2022-01-01
- Ważne do: Oferta archiwalna
- Stan: Nowy
- Miejsce produkcji: Włochy
- Marka: Bilait
- Zdolności wytwórcze: www.bilait.pl
- Cena netto: nie podano