Oferta sprzedaży
Temperówka do czekolady Bilait Aya K6 Digital | oblewarka | czekoladziarka do lodów
Bilait Polska
Osoba kontaktowa: Bilait Polska
Ulica: Powiśle 25
Kod pocztowy: 27-600
Miasto: Sandomierz
Województwo: Świętokrzyskie
Kraj: Poland
Opis oferty
Temperówka do czekolady Bilait
model: Aya K6 Digital
Maszyna do topienia czekolady jest niezbędnym urządzeniem przy produkcji pralin, batonów, czekolad i wyrobów czekoladowych. Profesjonalne urządzenie do obróbki czekolady służy również do polewania ciepłą czekoladą lodów, ciastek i deserów. Zaletą tego urządzenia jest wszechstronność, zaawansowana technologia i duża wydajność. To kompaktowe urządzenie idealnie nadaje się do lodziarni, kawiarni oraz cukierni. Doskonały stosunek jakości do ceny!
Praktyczna fontanna czekoladowa. Modny atrakcyjny design i zapach prawdziwej czekolady przykuwa uwagę potencjalnych klientów. Model ten jest niezwykle trwały i wytrzymały dzięki korpusowi ze stali nierdzewnej. Temperówka wyposażona jest w dwa wewnętrzne silniki do mieszania czekolady oraz wszystkie niezbędne elementy, aby umożliwić bezproblemową i ciągłą pracę. Dodatkowo maszyna posiada tryb nocny, który można aktywować za pomocą naciśnięcia jednego przycisku. Po naciśnięciu maszyna odwraca kierunek obrotów ślimaka w celu wciągnięcia całej czekolady z powrotem do miski, ułatwiając w ten sposób ponowne uruchomienie maszyny następnego dnia rano. Dzięki temu czekolada utrzymuje świeżość bez utraty właściwości.
Wymiary i waga:
- Długość: 46 cm
- Szerokość: 36 cm
- Wysokość całkowita: 80,5 cm
- Średnica miski: 20 cm
- Długość rury wyjściowej: 38,5 cm
- Waga urządzenia: 40 kg
- Pojemność zbiornika na czekoladę: 6 kg
- Materiał korpusu: stal nierdzewna
Zasilanie:
- 1 kW 230 V 50/60 Hz
Czas na rozpuszczenie czekolady i uzyskanie efektu czekoladowej fontanny:
– 1 godzina zaczynając od stałych kawałków czekolady
– Kilka sekund, jeśli maszyna była w trybie czuwania
- 4,3-calowy ekran dotykowy z wbudowanym programem wielofunkcyjnym:
- 2 tryby pracy: Ręczny i Czuwanie
- Elektroniczne dozowanie
- Zarządzanie temperaturą
- Możliwość zdalnego sterowania
- Bezpieczniki bezpieczeństwa na głównych podzespołach
- Falownik do zmiany kierunku czekolady
- Pedał do zatrzymania wypływu czekolady
- Dwa silniki jednofazowe, dwa reduktory
- Wyjmowany ślimak ze stali nierdzewnej
System grzewczy:
- Jeden element grzejny do podgrzewania miski
- Drugi element grzejny do podgrzewania ślimaka
- Adapter USB Wi-Fi do połączenia z urządzeniem mobilnym (pakiet Aya 4.0); Tablet z instrukcją obsługi i filmem instruktażowym
- Dwie sondy PT 100. Czujniki temperatury umieszczone w zbiorniku oraz rurze wyjściowej (ślimak)
WWW.BILAIT.PL 🧁🔍
Szczegóły oferty
- Dodano: 2022-01-01
- Ważne do: Oferta archiwalna
- Stan: Nowy
- Miejsce produkcji: Włochy
- Marka: Bilait
- Zdolności wytwórcze: www.bilait.pl
- Cena netto: nie podano