Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Marzec – miesiącem lodów

2013-01-23

W marcu startuje kolejna edycja Seminariów Lodziarskich organizowanych przez Savpol Sp. z o.o., Fabbri, Miran Ices Cones oraz Valmar Global. Impreza cieszy się coraz większą popularnością w branży.

Data rozpoczęcia: 2013-03-11
Data zakończenia: 2013-03-15
Miejsce: Wrocław, Czeladź, Kraków, Rzeszów
Powodem tak dużego zainteresowania jest świetnie opracowany program obejmujący najważniejsze zagadnienia dla rzemieślników – najnowsze ogólnoświatowe trendy, proces produkcyjny, sprawdzone receptury i triki usprawniające pracę, prezentacja maszyn. Dodatkowo kompleksowo zostanie omówiony temat jogurtów mrożonych. Seminaria poprowadzą Szymon Wolański i Raffaele Derosa, technolodzy posiadający ugruntowaną pozycję, ale przede wszystkim wiedzę i doświadczenie.

Terminarz:
11.03 – Wrocław
12.03 – Czeladź
14.03 – Kraków
15.03 – Rzeszów

Więcej na www.savpol.pl/seminaria

Kontakt do Organizatora
Daria Jasmer – T.: 512 416 465, d.jasmer@savpol.pl
Szymon Wolański – T.: 512 416 490

Patronat medialny
Lody.com.pl, Bake&Sweet, Cukiernictwo, Mistrz Branży, Przegląd Piekarski i Cukierniczy, W Piekarni, W Cukierni
Regulamin dostępny w siedzibie Przedsiębiorstwa Savpol Sp. z o.o.


Szkolenia

Forum Managerów Jakości Branży FMCG

Data rozpoczęcia: 2014-05-20
Data zakończenia: 2014-05-21

Narzędzia podnoszenia produktywności i elastyczności produkcji

Data rozpoczęcia: 2014-03-27
Data zakończenia: 2014-03-29

Rozwiązywanie problemow w parku maszynowym

Data rozpoczęcia: 2014-03-13
Data zakończenia: 2014-03-14

Wizualne zarządzanie wynikami i System Ciągłego Doskonalenia z elementami Problem Solving

Data rozpoczęcia: 2014-02-13
Data zakończenia: 2014-02-15

LEAN SIX SIGMA na poziomie YELLOW BELT

Data rozpoczęcia: 2014-02-26
Data zakończenia: 2014-02-28

Warsztaty lodziarskie z Vegagastro i Sempre

Data rozpoczęcia: 2013-11-19
Data zakończenia: 2013-11-20

Szkolenia z ochrony środowiska dla branży spożywczej

Data rozpoczęcia: 2013-08-19
Data zakończenia: 2013-08-23

Alergeny w przemyśle spożywczym - Kontrola ryzyka, eliminacja zagrożeń, znakowanie i odpowiedzialność prawna

Data rozpoczęcia: 2011-06-02
Data zakończenia: 2011-06-03

Bezpieczeństwo żywności. Skuteczna kontrola jakości.

Data rozpoczęcia: 2010-04-14
Data zakończenia: 2010-04-15

Żywność i żywienie w XXI wieku – wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego

Data rozpoczęcia: 2009-12-04
Data zakończenia: 2009-12-04