Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

LEAN SIX SIGMA na poziomie YELLOW BELT

2014-01-29

Data rozpoczęcia: 2014-02-26
Data zakończenia: 2014-02-28
Miejsce: Hotel Iness, ul.Wróblewskiego 19/23, Łódź
CEL SZKOLENIA:
1. Zapoznanie się z Six Sigmowym modelem ciągłego poprawiania jakości produktów i usług.
2. Zapoznanie się zasadami kierowania projektem Lean Six Sigma
3. Prowadzenia projektu według metody DMAIC.
4. Praktyczne zastosowanie podstawowych narzędzi Lean Six Sigma podczas licznych symulacji i ćwiczeń
5. Poszerzenie wiadomości na temat zastosowania wybranych zagadnień statystyki w zarządzaniu przedsiębiorstwem.
6. Podniesienie kompetencji na poziom Yellow Belt pozwalający na zarządzanie programem Lean Six Sigma w organizacji lub projektem prowadzonym zgodnie z tą metodologią.

Szkolenie na poziomie Yellow Belt jest również wstępem do bardziej zaawansowanych szkoleń, poświęconych wykorzystaniu metod, technik i narzędzi w projektach Six Sigma.

FORMA SZKOLENIA: warsztat szkoleniowy, gry symulacyjne, case- study, coaching, dyskusje i wymiana doświadczeń

DLA KOGO:
Dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z Lean Six Sigma i chcą przygotować się do wykorzystania tej koncepcji w zarządzaniu podległym obszarem przedsiębiorstwa. Po szkoleniu będziecie Państwo mogli podjąć decyzję o tym czy i jak powinno przebiegać wdrożenie koncepcji Lean Six Sigma w Waszej organizacji.

Cena: 650-800 zł/dzień

Prosimy o zapisy przez stronę internetową www.lean.info.pl lub e-mail: ahromiak@lean.info.pl

Źródło: Agnieszka Hromiak



Szkolenia

Forum Managerów Jakości Branży FMCG

Data rozpoczęcia: 2014-05-20
Data zakończenia: 2014-05-21

Narzędzia podnoszenia produktywności i elastyczności produkcji

Data rozpoczęcia: 2014-03-27
Data zakończenia: 2014-03-29

Rozwiązywanie problemow w parku maszynowym

Data rozpoczęcia: 2014-03-13
Data zakończenia: 2014-03-14

Wizualne zarządzanie wynikami i System Ciągłego Doskonalenia z elementami Problem Solving

Data rozpoczęcia: 2014-02-13
Data zakończenia: 2014-02-15

Warsztaty lodziarskie z Vegagastro i Sempre

Data rozpoczęcia: 2013-11-19
Data zakończenia: 2013-11-20

Szkolenia z ochrony środowiska dla branży spożywczej

Data rozpoczęcia: 2013-08-19
Data zakończenia: 2013-08-23

Marzec – miesiącem lodów

Data rozpoczęcia: 2013-03-11
Data zakończenia: 2013-03-15

Alergeny w przemyśle spożywczym - Kontrola ryzyka, eliminacja zagrożeń, znakowanie i odpowiedzialność prawna

Data rozpoczęcia: 2011-06-02
Data zakończenia: 2011-06-03

Bezpieczeństwo żywności. Skuteczna kontrola jakości.

Data rozpoczęcia: 2010-04-14
Data zakończenia: 2010-04-15

Żywność i żywienie w XXI wieku – wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego

Data rozpoczęcia: 2009-12-04
Data zakończenia: 2009-12-04