Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Kategorie

Wyszukiwarka

Archiwum konferencji i szkoleń

Liczba znalezionych pozycji: 32

  • Szkolenie "Carpigiani Gelato University" - Zaawansowane techniki tworzenia smaków lodowych

    Terminy szkoleń: Bydgoszcz: 04.02.2008r. Katowice: 06.02.2008r. Warszawa: 08.02.2008r.

    Data rozpoczęcia: 2008-01-22
    Data zakończenia: 2008-01-22

  • XI Kongres Dystrybutorów Zielonej Budki

    11-14.03.2008r., Prom Pomerania

    Data rozpoczęcia: 2008-02-20
    Data zakończenia: 2008-02-20

  • Żywność i żywienie w XXI wieku – wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego

    Zapraszamy do udziału w konferencji naukowej „Żywność i żywienie w XXI wieku – wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego”. Przemysł spożywczy jest jednym z najważniejszych działów polskiej gospodarki. Wytwarza blisko 20% wartości sprzedanej całego przemysłu przy zatrudnieniu ok. 380 000 tys. osób. Wartość dodana przemysłu spożywczego wynosi ok. 6 mld USD, co stanowi ok. 4% wartości dodanej brutto, wytworzonej w całej gospodarce narodowej i ok. 6% PKB.

    Data rozpoczęcia: 2009-12-04
    Data zakończenia: 2009-12-04
    Miejsce: Pilitechnika Łódzka

  • Bezpieczeństwo żywności. Skuteczna kontrola jakości.

    Data rozpoczęcia: 2010-04-14
    Data zakończenia: 2010-04-15
    Miejsce: Hotel Polonia Palace, Warszawa

  • Alergeny w przemyśle spożywczym - Kontrola ryzyka, eliminacja zagrożeń, znakowanie i odpowiedzialność prawna

    Data rozpoczęcia: 2011-06-02
    Data zakończenia: 2011-06-03
    Miejsce: Warszawa, Hotel Le Royal Bristol

  • Marzec – miesiącem lodów

    W marcu startuje kolejna edycja Seminariów Lodziarskich organizowanych przez Savpol Sp. z o.o., Fabbri, Miran Ices Cones oraz Valmar Global. Impreza cieszy się coraz większą popularnością w branży.

    Data rozpoczęcia: 2013-03-11
    Data zakończenia: 2013-03-15
    Miejsce: Wrocław, Czeladź, Kraków, Rzeszów

  • WARSZTATY LODZIARSKIE

    W dniach 9-10 kwietnia 2013 w Pruszkowie odbędą się Warsztaty Lodziarskie!

    Data rozpoczęcia: 2013-04-09
    Data zakończenia: 2013-04-10
    Miejsce: Pruszków

  • Szkolenia z ochrony środowiska dla branży spożywczej

    W dniach 19-23 sierpnia 2013 r. w Warszawie odbędzie się cykl szkoleń dotyczący obowiązków w zakresie ochrony środowiska dla podmiotów związanych z branżą spożywczą.

    Data rozpoczęcia: 2013-08-19
    Data zakończenia: 2013-08-23
    Miejsce: Warszawa

  • Warsztaty lodziarskie z Vegagastro i Sempre

    Już teraz zapraszamy do udziału w warsztatach lodziarskich, które odbędą się w dniach 19-21 listopada 2013.

    Data rozpoczęcia: 2013-11-19
    Data zakończenia: 2013-11-20
    Miejsce: Oddział Vegagastro (Hurtownia Sempre)

  • Seminarium dla Producentów lodów

    Tematyka: Produkcja nowoczesnych lodów z użyciem wyłącznie naturalnych składników całkowicie zrozumiałych dla konsumenta; Zagrożenia mikrobiologiczne podczas produkcji lodów; Znakowanie lodów zgodnie z nowymi przepisami prawnymi

    Data rozpoczęcia: 2014-01-30 10:00:00
    Data zakończenia: 2014-01-30 16:00:00
    Miejsce: Łajski, ul. Kościelna 2a

Strona 1 z 4
 1  2  3  4   następna »