Polub nas na facebooku

otwarcie lodziarni

  • 2015-12-08, 11:02

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    otwarcie lodziarni

    Witam,

    Stoję przed zamiarem otwarcia lodziarni.
    Zamierzam sprzedawać 3 podstawowe smaki + 2 dodatkowe, codziennie inne w ograniczonej ilości.
    Zamierzam do tego celu kupić pasteryzator (doradzono mi 60L) oraz Frezer (ok 15-45L/h)
    1. Nowe czy używane (jak bardzo stare)?
    2. Firma; technogel, carpigiani, promag, cattabriga?

    Dzięki za informacje

    Gość: Radekkk

  • 2015-12-13, 23:08

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: otwarcie lodziarni

    Najlepiej nie kupuj żadnych maszyn. Dogadaj się z dobrym lodziarzem z innego miasta, kup od niego gotowy produkt, zobacz jak Ci pójdzie lodziarnia. Jak będziesz wiedział ile lodów Ci "schodzi" to kupisz odpowiedni sprzęt. Jeśli lodziarnia wypali, to i tak zarobisz, a jeśli nie wypali to przynajmniej nie utopisz kasy w sprzęcie, który jest raczej drogi, nawet używany. Tani = złom i nie ma opcji, aby było inaczej.

    Gość: Leon Z

  • 2022-05-17

    Zapytaj o reklamę | Promowanie w portalu

    Reklama Google

  • 2015-12-26, 20:11

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: otwarcie lodziarni

    Posiadamy urządzenie do produkcji lodów, gdyby miał pan pytania jesteśmy pod tel. 797-750-150

    Gość: Napoli

  • 2016-01-13, 00:12

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: otwarcie lodziarni

    Przed otwarciem lodziarni przez rok tedtoealam rynek. Nie kupowałam od kogoś, jak proponuje ktoś powyżej. Wiedziałam co chce i nie chciałam, aby kojarzono mnie z inną jakością . receptury dogrywalamz technologiem a maszyny wydzierzawilam z oopcją wykupu. Okazało się, że maszyny innych pojemności potrzebowałam, więc po sezonie te oddałam i kupiłam tej samej marki ale większe pojemności.

    Gość: neri

  • 2016-01-16, 10:53

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: otwarcie lodziarni

    witam jeśli masz pasję do lodów czujesz "blusa" czujesz że jesteś gotów robić to do końca życia to nie baw się w stare sprzęty, tylko nowe to nie traci mocno na wartości, pozatym kto wchodzi w tą branże to jak z prawem z z wojskiem bardzo trudno z niej wyjść, jeśli masz niezły punkt to to nigdy nie upadnie, ale musisz znać szczególiki działalności i drobne niuanse, jak je poznasz sukces gwarantowany co roku spożycie lodów, od momentu kiedy zaczęto to badać rośnie w zatwarzającym tęmpie, jak kupisz stare maszyny to będziesz się wkurzał, nie dużo zaryzykujesz i nie ma mobilizacji, dla mnie jalepszym rozwiazaniejm jest leasing nie inwestujesz kasy, płacisz jak zarabiasz, oczywiście pamietac trzeba o zimie ale to luz spokojnie, a jak się znudzisz możesz komuś oddać leasing spłacony już po części i nowe maszyny, pozdrawiam tak będziesz miał pytania napisz na mój mail: tomasz.bartos@op.pl

    Gość: TOMO

  • 2016-02-05, 19:55

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: otwarcie lodziarni

    Przyjedź na SWEET EXPO do Warszawy. Zobaczysz jak to robią najlepsi w branży. Szukaj nowych technologi. Receptury na komponentach możesz zdobyć w każdej chwili. Wystarczy zadzwonić.

    Gość: Gość

  • 2016-04-17, 21:13

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: otwarcie lodziarni

    Witam.
    Świetny pomysł, może zajrzyj tu https://mmgastro.pl/kategoria/produkt... .Bo urządzenia do lodów to nie tylko automaty do produkcji lodów, ale również konserwatory oraz automaty do bitej śmietany. Dzięki nowoczesnym urządzeniom szybki i łatwo przygotujesz smaczne, kremowe lody.

    Zuzia Gola

  • 2022-05-17

    Zapytaj o reklamę | Promowanie w portalu

    Reklama Google

Odpowiedz
Strona 1 z 1
 1