Polub nas na facebooku

Dodaj ofertę za darmo

Lokal 11m2

  • 2015-05-02, 22:06

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Lokal 11m2

    Witam serdecznie mam okazje wynajac lokal 11m2, wiem ze do produkcji lodow z proszkow jest wymagane osobne pomieszczenie i tutaj jest moje pytanie czy gdybym postawil scianke dzialowa to sanepid moglby to uznac za gotowe pomieszczenie? Ewentualnie moze Panstwo znaja inne sposoby, wiem rowniez ze mozna produkowac mase do lodow z juz wyrobionych mieszanek, jednakze mam dostep do wysmienitych proszkow i zalezy mi na tym aby to wlasnie z nich korzystac. Dodatkowo czy orientuja sie Panstwo moze ile moze kosztowac podlaczenie 380v w lokalu ktory znajduje sie w centrum miasta 350 tys. w wyremontowanej kamienicy przy glownej ulicy.

    dziekuje serdecznie za odpowiedz i pozdrawiam !

    Gość: edwin

  • 2015-10-20, 17:23

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: Lokal 11m2

    Witaj,

    Czy udało się Tobie uzyskać odpowiedzi na pytania? Sam także mam te dwa dylematy i chciałbym się poradzić jeśli już ktoś przetarł szlaki.

    Z góry dziękuję!

    Gość: Ostach

  • 2017-12-11

    Zapytaj o reklamę | Promowanie w portalu

    Reklama Google

  • 2016-01-16, 07:47

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: Lokal 11m2

    Podbijam temat, proszę o jak najszybszą odpowiedź i z góry dziękuję

    Gracjan Adamczak

  • 2016-01-18, 13:19

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: Lokal 11m2

    Witam. Lokal wg mnie nadaje sie do sprzedazy lodow /znam punkty gdzie maja 5m2powierzchni / jednak musisz sie udac do sanepidy i z nimi uzgodnic dane.Jesli bedziesz robil lody to tylko z proszku / nie z gotwej kompozycji sa nie dobre/ do wlasnej kompozycji morzesz dolozyc dodatki , ktore polepsza smak loda. Ja mam punkt do 20m2, sprzdaje lody wloskie i galkowe. pozdrawiam

    Gość: lodziarz

  • 2017-12-11

    Zapytaj o reklamę | Promowanie w portalu

    Reklama Google

Odpowiedz
Strona 1 z 1
 1