Polub nas na facebooku

Lody włoskie proszę o porady.

  • 2010-04-27, 15:57

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Lody włoskie proszę o porady.

    Witam
    Wkrótce mam zamiar otworzyć lody włoskie, w mieście w którym mieszkam (Kutno 50000 mieszkańców) jest już kilka punktów z lodami włoskimi, ale mój lokal jest w dość dobrym miejscu. Jedynym poważnym problemem jest fakt iż za kilka dni 300 metrów od mojego lokalu koleś otwiera lody świderki, więc miałbym prośbę o poradę do Was czy sądzicie, że lepiej będzie otworzyć lody włoskie czy amerykańskie świderki, dodam że ciężko będzie z kolesiem konkurować bo oprócz tego punktu ma kolejne 2, więc napewno będzie miał lepsze ceny na proszki i wafle, a dodatkowo ma doświadczenie a ja niestety dopiero zaczynam. Poza tym proszę o doradztwo odniośnie maszyny czy kupić Carpigiani czy Taylor(2 smaki+mix), będę miał około 25000 zł budżetu na maszynę. Za wszelkie info na te tematy oraz odnośnie jakie proszki użyć na początek( nie muszą być bardzo tanie, ale muszą być bardzo smaczne żeby pozyskać klientów) z góry serdecznie dziękuję.

    dariuszek80

  • 2010-04-28, 10:12

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: Lody włoskie proszę o porady.

    Nie wygrasz z taka konkurencja, mozesz jedynie zebrac resztki..

    Gość: lido

  • 2019-09-23

    Zapytaj o reklamę | Promowanie w portalu

    Reklama Google

  • 2010-04-28, 10:14

    Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji

    Re: Lody włoskie proszę o porady.

    Proponuje zostać przy lodach włoskich i zastosować lody gotowe, dobrego producenta...

    Gość: Ala

  • 2019-09-23

    Zapytaj o reklamę | Promowanie w portalu

    Reklama Google

Odpowiedz
Strona 1 z 1
 1